K kotasimata Hectopat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 62 26 Ağustos 2017 #1 Ses yalıtımı, görünüş ve malzeme kalitesi açısından hangisi daha iyidir?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Ağustos 2017 #2 Masterbox Lite 5 tabii ki. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2017
H HachimonTonkou07 Hectopat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 237 26 Ağustos 2017 #3 İbrahim Zdemir dedi: Masterbox Lite 5 tabii ki. Genişletmek için tıkla... RGB modelini beklesem mi bilmiyorum bende. RGB renk ayarını değiştirmek için hep BIOS'a mı giriyoruz? Yoksa masaüstü yazılımı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2017
İbrahim Zdemir dedi: Masterbox Lite 5 tabii ki. Genişletmek için tıkla... RGB modelini beklesem mi bilmiyorum bende. RGB renk ayarını değiştirmek için hep BIOS'a mı giriyoruz? Yoksa masaüstü yazılımı var mı?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Ağustos 2017 #4 HachimonTonkou07 dedi: RGB modelini beklesem mi bilmiyorum bende. RGB renk ayarını değiştirmek için hep BIOS'a mı giriyoruz? Yoksa masaüstü yazılımı var mı? Genişletmek için tıkla... Ne BIOS ne de masaüstü. RGB LED Fan ile gelen kasada bile ek kontrolcü alman gerekiyor, ki o da TR'de yok. Bence RGB modelini bekleme.
HachimonTonkou07 dedi: RGB modelini beklesem mi bilmiyorum bende. RGB renk ayarını değiştirmek için hep BIOS'a mı giriyoruz? Yoksa masaüstü yazılımı var mı? Genişletmek için tıkla... Ne BIOS ne de masaüstü. RGB LED Fan ile gelen kasada bile ek kontrolcü alman gerekiyor, ki o da TR'de yok. Bence RGB modelini bekleme.
H HachimonTonkou07 Hectopat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 237 26 Ağustos 2017 #5 İbrahim Zdemir dedi: Ne BIOS ne de masaüstü. RGB LED Fan ile gelen kasada bile ek kontrolcü alman gerekiyor, ki o da TR'de yok. Bence RGB modelini bekleme. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anakarta bağlamak yeterli değil miydi ? RGB fanlı kasalar var. Onlar nasıl kontrol ediyor.
İbrahim Zdemir dedi: Ne BIOS ne de masaüstü. RGB LED Fan ile gelen kasada bile ek kontrolcü alman gerekiyor, ki o da TR'de yok. Bence RGB modelini bekleme. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anakarta bağlamak yeterli değil miydi ? RGB fanlı kasalar var. Onlar nasıl kontrol ediyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Ağustos 2017 #6 HachimonTonkou07 dedi: Nasıl yani anakarta bağlamak yeterli değil miydi ? RGB fanlı kasalar var. Onlar nasıl kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Bazılarının içinden kontrolcü çıkıyor. Bazılarından çıkmıyor. Hem şuan sadece RGB şerit LED kontrolü var, anakartlarda.
HachimonTonkou07 dedi: Nasıl yani anakarta bağlamak yeterli değil miydi ? RGB fanlı kasalar var. Onlar nasıl kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Bazılarının içinden kontrolcü çıkıyor. Bazılarından çıkmıyor. Hem şuan sadece RGB şerit LED kontrolü var, anakartlarda.
H HachimonTonkou07 Hectopat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 237 27 Ağustos 2017 #7 İbrahim Zdemir dedi: Bazılarının içinden kontrolcü çıkıyor. Bazılarından çıkmıyor. Hem şuan sadece RGB şerit LED kontrolü var, anakartlarda. Genişletmek için tıkla... RGB Fan Controller var. CM' nin o türkiyede yok mu ? Yani LED şeritleri mi anakartta kontrol edebiliyoruz sadece. Anakarta takıyorsunuz uyumluysa demişti CM. Vsync her anakartta var. @İbrahim Zdemir
İbrahim Zdemir dedi: Bazılarının içinden kontrolcü çıkıyor. Bazılarından çıkmıyor. Hem şuan sadece RGB şerit LED kontrolü var, anakartlarda. Genişletmek için tıkla... RGB Fan Controller var. CM' nin o türkiyede yok mu ? Yani LED şeritleri mi anakartta kontrol edebiliyoruz sadece. Anakarta takıyorsunuz uyumluysa demişti CM. Vsync her anakartta var. @İbrahim Zdemir
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 27 Ağustos 2017 #8 Vsync ile ne alakası var? Ben de onu diyorum işte. Şu an piyasada RGB FAN soketli anakart çok az var.
Vsync ile ne alakası var? Ben de onu diyorum işte. Şu an piyasada RGB FAN soketli anakart çok az var.
H HachimonTonkou07 Hectopat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 237 27 Ağustos 2017 #9 İbrahim Zdemir dedi: Vsync ile ne alakası var? Ben de onu diyorum işte. Şu an piyasada RGB FAN soketli anakart çok az var. Genişletmek için tıkla... Anladım B350 Tomahawk gibi anakartlarda yoktur galiba ? RGB fan soketi, RGB kasada fan kontrolcü gelmemesi kötü olmuş. @Cooler Master Türkiye Son düzenleme: 27 Ağustos 2017
İbrahim Zdemir dedi: Vsync ile ne alakası var? Ben de onu diyorum işte. Şu an piyasada RGB FAN soketli anakart çok az var. Genişletmek için tıkla... Anladım B350 Tomahawk gibi anakartlarda yoktur galiba ? RGB fan soketi, RGB kasada fan kontrolcü gelmemesi kötü olmuş. @Cooler Master Türkiye
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 27 Ağustos 2017 #10 HachimonTonkou07 dedi: Anladım B350 Tomahawk gibi anakartlarda yoktur galiba ? Genişletmek için tıkla... JLED çıkışı var. Yani RGB şerit LED'i kontrol edebilirsiniz. Ama RGB fanlar için bir soket yapısı belirtilmemiş.
HachimonTonkou07 dedi: Anladım B350 Tomahawk gibi anakartlarda yoktur galiba ? Genişletmek için tıkla... JLED çıkışı var. Yani RGB şerit LED'i kontrol edebilirsiniz. Ama RGB fanlar için bir soket yapısı belirtilmemiş.