Corsair 3000D kasada RGB fanları kontrol edilemiyor

Anakartınızın aracını indirin. MSI Center olarak biliyorum ama yeni bir şey geldi mi bilmiyorum.
MSİ centeri indirdim hocam Mystic Light uygulamasından kontrol ediliyor normalde ama bende yok o hocam. anakartım mı uyumlu değil anlamadım ki.

@Hayben2121 Anakartınızın ARGB portunu bulamadım, sanırım desteklemiyor. Siz fanın ARGB soketini nereye taktınız, veya taktınız mı?

@Hayben2121 Anakartınızın ARGB portunu bulamadım, sanırım desteklemiyor. Siz fanın ARGB soketini nereye taktınız, veya taktınız mı?
Hocam çok anlamıyorum. Fanların kablolarının birleştiğini gördüm ve sysfan1'e bağlı 4pinli bi kablo. bakmamı istediğiniz bir şey varsa bakabilirim

bu kasanın içerisinden kendi standart küçük bir Argb kontrolcüsü çıkıyor 3 pinli. To RGB yazan kablodan gelen 3 pini o Argb kontrolcüsüne bağlamanız gerekiyor. Kontrolcüye de sata kablosundan güç vermeniz gerekiyor.

Hocam çok sağolun allah razı olsun. O kontrolcüyü kasanın üst kısmında olacak şekilde dışarıya çıkardım. Ordan tıklayarak değiştiriyorum, Teşekkürler tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…