Corsair 3000D vs Aerocool D501A

muhammedtr281

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci:i5 14400f ekran kartı:rtx 2060 anakart:msı pro b760ma ddr5 wifi sıvı soğutma:msı mag corelıquid m240 kasa:rajintek ponos ultra ms4
Merhaba bu kasalardan birisini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi alınır veya sizin de farklı bir kasa fikriniz var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de birbirine çok benzeyen modeller, bütçeni bilmiyorum ama, birazdah bu ürünlerin üzerine çıkabilirim dersen 5000D öneririm daha geniş ve içerisi karmaşık görükmeyecek hoş duracaktır.

Yine de ikisi arasında öneri istersen Aerocool olurdu daha güncel model olduğu için.

Hocam bence soğutma ve malzeme olarak sizce hangisi

5000D'i mevcutta kullanıyorum. Çok geniş ve soğutma olarak da memnunum. Aerocool daha şık duruyor tabii. 3000D giriş orta seviyesi bir model. Aerocool ile hemen hemen aynı yapıya sahipler fan yerlişimi mesh düzenleri gibi. Burada bütçen etkili olacaktır. İkisi de birbirine yakın performans verecektir.

Casa Tipleri ve Çeşitleri Bu sana kasa yapılarını fan yerleşimleri ve diğer aklındaki soru işaretlerine yardımcı olur.

Aerocool nasıl bir marka bilmiyorum ondan Corsair de kafam takıldı öncesinde gameline bir kasa aldım elimde kaldı çok dandikti bu kasada nasıl olur onu bilmiyorum elimde kalmasindan korkuyorum

Güvenebileceğin bir marka, Corsair'inde zaman zaman ürün kalitesinden şüphe ettirdiği oluyor, sıvı soğutmasını kullanıyordum, balkonda sigara içerken bir tıkırtı geldi ve radyatörün fanı rulmanları dağıttı durup dururken. Olabiliyor her markada beklenmedik şeyler.

5000D'nin birebir aynısı Rampage mesela, Marka etiketlerini söktüğünde fark yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…