corsair 300R'nin PSU 2.GTX 760 kaldırır mı ?

Tek başına bile ultra götürür, köşe yumuşatma dahi açarsın.
Kartı henüz almadıysan niyetinde o fiyatı gözden çıkartmak varsa GTX770 alabilirsin.
Tek başına bf 4 multiplayerda ultra? Zaten 1 tane GTX 760 var. Bende götürmediğini belirttim. Konuyu okudunuz mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
760 ile SLI yapmana gerek yok. Bence yeterli bir kart. Performansı tatmin etmiyorsa elindeki kartı sat 2. alacağın kartın parasınıda birleştir 770 al derim.

Bence 760 yetmiyorsa 770 te de tam olarak tatmin olmıcaksındır. 10 fps civarı artış oluyor Büyük bir artış tabi. Fakat bütçeniz varsa SLI mantıklı olabilir. Yaklaşık bir Mars'ınız olucak nede olsa :)

O fps 60 altına düştümü fitil oluyorum, hastamıyım neyim. Evet galiba hastayım :), cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Ben Asus GTX 760 kullanıyorum. BF4 ü ultrada gayet akıcı bi şekilde oynuyorum. Grafikler ultra kenar yumuşatma da yanlış hatırlamıyorsam MSAA 4 olması lazım. Multide de hiç bir sorun yok. İnternetim fiber 20 mpbs kablolu olarak kullanıyorum. Sorununun karttan ziyade internet bağlantınla ilgili olması daha muhtemel.

Multide, ayarlar ultrada 60 fps altına düşmüyor? Benchmark testlerinde öyle göstermiyordu. Ttnet'tende olabilir belki ama dediğiniz değerler çok uçuk değil mi?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı