Corsair 4000D Airflow alınır mı?

Bütçe
1800

144R4zer

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2022
Mesajlar
160
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek




Herkese hayırlı ramazanlar.
Corsair 4000D Airflow kasası alınır mı? Hava sirkülasyonu nasıl sizce yoksa yerine başka kasa önerir misiniz ön tarafı mesh ve toz filtresi olan hava sirkülasyonu iyi?

Bütçe; 1800 TL.​
 
Son düzenleme:
Alınır bence. Ben 4000X modelini kullanıyorum kablolama kolaylığı bakımından muazzam modeller. Benim kasamın önü temlerli camla kapalı olmasına rağmen hava akışı iyi. Sizin alacağınız mesh zaten hava akışı bakımından sıkıntınız olmaz.
Fakat şöyle almanız daha mantıklı:



Daha ucuza gelir. Kalan parayıda FAN alarak değerlendirirsiniz.
 
Iki aydir kullanıyorum cok memnunum. Tabii bu biraz kasadan beklentilerinizle de alakali. Henuz ekran karti alamadim o yuzden sadece 2 adet stok fanla kullanıyorum, ekran karti alinca takviye yapmayi dusunuyorum. Kablolama konusunda da basarili. Ayrica goruntu olarak tam bana hitap ediyor. Kasa gayet şık ve sade. Malzeme kalitesi de iyi.
 
Güzel bir kasa. Bu kasaya şans vermediğim için pişmanım diyebilirim. Ben 5000X olanını alacaktım. Bunun üst tarafa 360 radyatör takılmıyor. Ancak hem hava sirkülasyonu, hem kablolama hem de görüntü itibariyle segmentine göre en iyi kasalardandır. Ekstra fan masrafına sokabilir.
 
İlerde 360mm sıvı soğutma alma durumun olmayacaksa alınabilir daha önce kullanmıştım güzel bir kasa. İndirim kategorisindeki linkten alırsan güzel üçlü bir fan setine de bütçe kalır.
Alternatif olarak:
 
Ucuza gelir demişsin de o mevzuyu tam anlayamadım şimdi hangi modeli almam gerek kısa bir özet geçersen hocam teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleme:
Ucuza gelir demişsin de o mevzuyu tam anlayamadım şimdi hangi modeli almam gerek kısa bir özet geçersen hocam teşekkürler şimdiden.
Hocam o konudaki 4000D solid paneli alıp 150Tl ye önüne mesh panel alıcaksın. Al sana 4000D Airflow. 1150 TL ye geliyor kalan paraylada fan alırsınız.
Bu ikisini alabilirsiniz yani;



Bu arada Phanteks Eclipse P500A da alabilirsiniz. Biraz göz gezdirdimde 360Mm sıvı soğutucu desteği dikkatimi çekti. Bir de anti sag braketi geliyor yanında yine bir +.
4000D de maks. 280 mm sıvı soğutucu desteği var üst kısım için.
Ama açıkçası tasarım açısından 4000D yi daha çok beğendim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…