Corsair 4000D Airflow alınır mı?

Bütçe
1800
Var. Içine fazla toz almıyor haftada 1 filtreli temizlerseniz uzun bir süre temiz kalır.
Hafta da bir temizlik çok iyi olur.
Sizler sayesinde uyguna ürünler alıyoruz yoksa pahalıya gelecekti şimdi kasa çok teşekkürler sana ve herkese hayırlı ramazanlar olsun.

P400A alınmaz o paraya bana kalırsa. Üste sıvı soğutma desteklememesi bile yeterli bir sebep.

Bende baktım yokmuş üst taraf sıvı soğutma desteği Corsair alacağız hayırlısı ile.
Hayırlı olsun. 1156 TL'ye geliyor airflow ön paneliyle birlikte. Güzel fiyat. Hem istediğin zaman solid paneli, istediğin zaman airflow paneli takma imkanın olur.

Hayırlı olsun. 1156 TL'ye geliyor airflow ön paneliyle birlikte. Güzel fiyat. Hem istediğin zaman solid paneli, istediğin zaman airflow paneli takma imkanın olur.
Sağ olsun arkadaş çok yardımcı oldu uygun fiyata alacağız kasayı sayesinde kalan paraya fan bakarım artık dediğin gibi iki paneli de kullanma imkanımız oldu.

Sağ olsun arkadaş çok yardımcı oldu uygun fiyata alacağız kasayı sayesinde kalan paraya fan bakarım artık dediğin gibi iki paneli de kullanma imkanımız oldu.

Hayırlı olsun hocam, bende bugün satın aldım panel ve kasayı. Beyaz gerçekten çok şık duruyor. Kullanan herkes çok memnun, umarım bizde kalırız

Hocam 5000D için ön panel var mı acaba? Ben airflow olmayan modeli kullanıyorum. Aifrlow’un panelini alsam fark olur mu?
3-5 derrce falan fark eder. Var bu arada airflow paneli 5000D için ama fiyatı tuzlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…