Corsair 4000D airflow ön paneli nereden bulunabilir?

Arkadaşlar Corsair 4000D airflow beyaz bir kasa almak istiyorum. Ancak fiyatlar malumunuz. Corsair'in 4000X kasasında, kasayla beraber fan seti de beraberinde geliyor. 4000X'in fiyatı 4000D Airflow'un fiyatından daha yüksek. Ama 4000D'nin yanında fanlar verilmiyor. Fanları ayrı almaya kalktığımız zaman ise neredeyse bir kasa fiyatı daha ödemek zorunda kalıyoruz. O yüzden 4000X'in önündeki paneli çıkartıp 4000D Airflow'un ön panelini takmayı düşündüm. Birkaç site gezdim ancak bulamadım. Nerede

Yazışmaları atayım tabii, kasanın arkasındaki barkodu söküp atmadınız değil mi onun fotoğrafını ve faturasını atmanızı istiyorlar çünkü.

Yok hocam atmadım tabii ki kasa daha 1 haftalık :) garantiyi durduk yere hiç etmeyelim. Buraya adım adım paylaşabilir misin rica etsem. Nasıl bir cevap verdiler merak ettim kendi ön paneliniz neyinize yetmiyor der başka firma olsa :D bu arada ön üçlü fandan birisinin LED'leri patladı video çekip Corsair globale mail attım RMA ve yedek parça gönderimi Türkiye'ye yapılmıyormuş bu aralar yoksa fan göndereceklerdi galiba şu garantilerde bir yüzüm gülmedi. Türkiye'de ki yetkili servise göndersem kullanıcı hatası der bırakır.

Yok hocam atmadım tabii ki kasa daha 1 haftalık :) garantiyi durduk yere hiç etmeyelim. Buraya adım adım paylaşabilir misin rica etsem. Nasıl bir cevap verdiler merak ettim kendi ön paneliniz neyinize yetmiyor der başka firma olsa :D bu arada ön üçlü fandan birisinin LED'leri patladı video çekip Corsair globale mail attım RMA ve yedek parça gönderimi Türkiye'ye yapılmıyormuş bu aralar yoksa fan göndereceklerdi galiba şu garantilerde bir yüzüm gülmedi. Türkiye'de ki yetkili servise göndersem kullanıcı hatası der bırakır.
Ben kasayı ocak ayında aldım, solid panel yerine mesh yoktu o zaman tr'de satılan ben de support@corsair.com'a mail attım.
Screenshot_20230720_205903_Gmail.jpg

Ardından bana cevap verdiler.
Screenshot_20230720_205919_Gmail.jpg

Ben de istedikleri bilgileri mail attım cevap olarak UPS ile gümrüksüz Hollanda'dan gönderdiler.

20230131_110257.jpg
20230131_110335.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı