Corsair 4000D airflow ön paneli nereden bulunabilir?

Hocam bende 4000X kasasını aldım 1 hafta olmadı cam yerine 4000D'nin mesh ön panelini istesem yollarlar mı ne demem gerekiyor yardımcı olur musun?
Yazışmaları atayım tabii, kasanın arkasındaki barkodu söküp atmadınız değil mi onun fotoğrafını ve faturasını atmanızı istiyorlar çünkü

Yazışmaları atayım tabii, kasanın arkasındaki barkodu söküp atmadınız değil mi onun fotoğrafını ve faturasını atmanızı istiyorlar çünkü.

Yok hocam atmadım tabii ki kasa daha 1 haftalık garantiyi durduk yere hiç etmeyelim. Buraya adım adım paylaşabilir misin rica etsem. Nasıl bir cevap verdiler merak ettim kendi ön paneliniz neyinize yetmiyor der başka firma olsa bu arada ön üçlü fandan birisinin LED'leri patladı video çekip Corsair globale mail attım RMA ve yedek parça gönderimi Türkiye'ye yapılmıyormuş bu aralar yoksa fan göndereceklerdi galiba şu garantilerde bir yüzüm gülmedi. Türkiye'de ki yetkili servise göndersem kullanıcı hatası der bırakır.

Ben kasayı ocak ayında aldım, solid panel yerine mesh yoktu o zaman tr'de satılan ben de support@corsair.com'a mail attım.

Ardından bana cevap verdiler.

Ben de istedikleri bilgileri mail attım cevap olarak UPS ile gümrüksüz Hollanda'dan gönderdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…