LauraWells
Kilopat
Daha fazla
Çok pahalı ve özellikleri o kadar iyi değil.
Vakit ayırıp detaylı bilgi için teşekkürler. Ama ben Corsair 4000D AirFlow almak istiyorumÇok pahalı ve özellikleri o kadar iyi değil.
Kasa olarak şuna da bakmanı öneririm alternatif olarak. 3x140mm fanla birlikte geliyor.
Be Quiet%21 Pure Base 500dx Pencereli Siyah Oyuncu Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Be Quiet%21 Pure Base 500dx Pencereli Siyah Oyuncu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Fanlara para harcamak istemiyorsan şu ürüne de bakabilirsin. Bunda da 3x140mm DRGB fan var.
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
ML 120 RGB ortada takıldığım bir sinir bozucu görüntü var.Corsair 5000D Airflow var bende de, kasanın dizayn olarak çoğu yeri açık olduğu için fan seslerini biraz duyabilirsin yüksek rpmde. Sessizlik istiyorsan eğer Corsair ML 120 RGB serisine bak; manyetik levitasyon olduğu için dizayn, sesleri çok az.
Ayrıca PSU 650W ya da uygun fiyata 750W alınabilir ilerisi için.
Zaman ayırdığın için öncelikle teşekkür ederim. Ben de sıcak bakıyorum Artic 3x kit modeline ama acaba sessiz midir yeni çıktığı için modeli pek tavsiyelere rastlamadım.Ben Arctic ürünlerini seviyorum ve kasamda yer verdim. Aynı zamanda Corsair'in bazı bileşenleri de yine sistemimde kritik rol oynamakta. Lakin 3 fan arasındaki fiyatlandırmaya baktığım zaman büyük bir fark göremiyorum. Zaten OEM bir sistem toplamışsınız ve kasa fanları farklı olsa bir sorun teşkil etmez.
Oyumu Arctic'ten yana kullanıyorum.
Peki soğutma konusunda Corsair ML120 Pro ile Artic BioniX ile arasında çok fark var mı? Corsair ML 120 en ucuzu 834 TL, Artic BioniX ise, 485 TL. Sen hangisini tercih ederdin@LauraWells
Sistemimde Arctic'in hava soğutucusu ve 12 santimlik tahliye fanı bulunuyor. PWM özellikleri var. Yük altına girince devirleri artıyor. Zaten piyasada belirli bir miktarı verdikten sonra her fan için PWM özelliğini satın almış oluyorsunuz. Ses durumunu da doğal olarak kendi kullanımınıza göre ayarlayacaksınız.
Kendi kasamdan sana atıyım direkt fotoğraf belki biraz bilgilendirici olur, radyatördeki fanlar ML120 PRO RGB yandakilerde yeni çıkan QL 120 serisi.ML 120 RGB ortada takıldığım bir sinir bozucu görüntü var.
Fakat LL140 modelinde ortadaki ışık sızması dağılmadan ortada toplandığını görüyorum daha güzel bir görüntü. Diğer söylediğine gelecek olursak sistemde upgrade gibi bir huyum yok, 10 yıl sonra yeniden topluyorum diyebilirimBilgi için teşekkürler, görsellik açısından ML 120 RGB dediğim muhabbetten dolayı sıcak bakmadım, yine de zaman ayırdığın için sağ ol
Fanlar çok pahalı. Kasayı 4000x alıp. Fanları bunlar CORSAIR LL120 3x120MM DUAL LIGHT LOOP RGB LED PWM FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da alabilirsin. Görünüm de güzel olur. İlerde çünkü 3 fan daha almak isteyeceksin onun yerine 4000x almak daha mantıklı geliyor. Bende kendi kasamda 6 tane SP120 Pro kullanıyorum. Spec Delta RGB.Fan olarak, Corsair SP120 PRO RGB 120mm fan(3'lü set) düşünüyorum. Corsair SP120 RGB PRO CO-9050094-WW 12cm 3'lü Le - Morhipo (fanların sessiz olması benim için çok önemli)