LauraWells
Kilopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Renk döngüsünden kastım değil anlatmak istediğim. Sadece ortadaki oluşan çirkin LED görüntüsü. Ama SP modelinde o görüntü yok resim bırakıyorum detaylı anlaman için. SP modeline açıkcası sıcak bakıyorum. 645 TL fiyat etiketine sahip, Corsair 4000D AirFlow almışken fanlarıda mı Corsair alsam diye düşünmeye başladım şu anKendi kasamdan sana atıyım direkt fotoğraf belki biraz bilgilendirici olur, radyatördeki fanlar ML120 PRO RGB yandakilerde yeni çıkan QL 120 serisi.
Eki Görüntüle 924449Eki Görüntüle 924450
Almak istediğin SP 120 Pro ile ML 120 Pro renk olarak sana aynı görüntüyü verecektir, aralarındaki fark ML'nin daha sessiz olması, SP'nin statik basıncının daha yüksek olması (radyatör ve kasa filtreleri için daha ideal)
4000X termal olarak hiç önerilmeyen bir kasa, çoğu kullanıcı yorumunda ön camı çıkarıp kullanmak zorunda kalmışlar ama kendi içinde bulunan fanlarla beraber fiyat olarak ideal.Fanlar çok pahalı. Kasayı 4000x alıp. Fanları bunlar CORSAIR LL120 3x120MM DUAL LIGHT LOOP RGB LED PWM FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da alabilirsin. Bende kendi kasamda 6 tane SP120 Pro kullanıyorum. Spec Delta RGB.
Yok anladım ben sizi =) Tercih elbette sizin ama ben kendi kasamda nedense o fanlarla ilgili dediğiniz problemi görmedim sadece onu belirtmek istedim.Zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Renk döngüsünden kastım değil anlatmak istediğim. Sadece ortadaki oluşan çirkin LED görüntüsü. Ama SP modelinde o görüntü yok resim bırakıyorum detaylı anlaman için. SP modeline açıkcası sıcak bakıyorum. 645 TL fiyat etiketine sahip, Corsair 4000D AirFlow almışken fanlarıda mı Corsair alsam diye düşünmeye başladım şu an
Kasamın ön tarafındaki 3 fan'da RGB olmasa da olur. Ben sadece iç görünüm için renklendirmek istedim. SP 120 Pro'dan memnun musun? Ve egzoz fan olarak 1 tane daha fazla almam mı gerek yoksa egzoz fan farklı mı oluyor soğutucusu? Toplamda 4x alabilirim SP120 modelini.Fanlar çok pahalı. Kasayı 4000x alıp. Fanları bunlar CORSAIR LL120 3x120MM DUAL LIGHT LOOP RGB LED PWM FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da alabilirsin. Görünüm de güzel olur. İlerde çünkü 3 fan daha almak isteyeceksin onun yerine 4000x almak daha mantıklı geliyor. Bende kendi kasamda 6 tane SP120 Pro kullanıyorum. Spec Delta RGB.
SP120 modeli daha iyi. Sessizlik muhabbetini bilmiyorum ancak performans olarak 3'lü set Sickleflow çok daha iyi bir fan. CFM ve statik basınç değerleri daha başarılı.Vakit ayırıp detaylı bilgi için teşekkürler. Ama ben Corsair 4000D AirFlow almak istiyorumCorsair 3x fan daha mı iyi diyorsun?
Acaba kameraya mı öyle yansıyor? Corsair ML 120 RGB serisine bak; manyetik levitasyon olduğu için dizayn, sesleri çok az dediğin için sıcak bakıyordum sadece o görüntü kafamı karıştırdı açıkcası dediğim gibi sessizliği benim için çok önemli4000X termal olarak hiç önerilmeyen bir kasa, çoğu kullanıcı yorumunda ön camı çıkarıp kullanmak zorunda kalmışlar ama kendi içinde bulunan fanlarla beraber fiyat olarak ideal.
Yok anladım ben sizi =) Tercih elbette sizin ama ben kendi kasamda nedense o fanlarla ilgili dediğiniz problemi görmedim sadece onu belirtmek istedim.
Corsair fanlar evet biraz piyasaya göre pahalı ama sizi uzun süre götürür =)
Memnunum sorun yaşamadım. Egzoz fan olarakta SP120 PRO kullanıyorum. Ben daha çok görüntü ve Corsair set için almıştım. Dominatör Ram falan vardı elimde o yüzden. H100i elite bakınıyorum şuan da da.SP 120 Pro'dan memnun musun?
Corsair SP120 RGB Pro 120 mm Lighting Node LED PWM Fan Triple Pack Kasa Fanı CO-9050094-WW: Amazon.com.tr linkteki fiyat hoşuma gitti açıkcası yurtdışı olması sorun değilsatma gibi bir niyetim yok işte gelince bir sorun teşkil edecek mi orası düşündürücüMemnunum sorun yaşamadım. Egzoz fan olarakta SP120 PRO kullanıyorum. Ben daha çok görüntü ve Corsair set için almıştım. Dominatör Ram falan vardı elimde o yüzden. H100i elite bakınıyorum şuan da da.
Corsair SP120 RGB Pro 120 mm Lighting Node LED PWM Fan Triple Pack Kasa Fanı CO-9050094-WW: Amazon.com.tr linkteki fiyat hoşuma gitti açıkcası yurtdışı olması sorun değilsatma gibi bir niyetim yok işte gelince bir sorun teşkil edecek mi orası düşündürücüSanırım kararımı SP 120 Pro'dan kullanacağım 3x set alıp 1 tane'de fazladan.
Zamanını ayırıp ayrıntılı bilgiler için herkese çok teşekkür ederim!
Acaba kameraya mı öyle yansıyor? Corsair ML 120 RGB serisine bak; manyetik levitasyon olduğu için dizayn, sesleri çok az dediğin için sıcak bakıyordum sadece o görüntü kafamı karıştırdı açıkcası dediğim gibi sessizliği benim için çok önemli