Corsair 4000X fanlarını kontrol edemiyorum

Thraen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Corsair 4000X kasam var ve bunu armory create ile kontrol etmek istediğimde sadece Full hızda ya da tamamen kapalı olarak ayarlayabiliyorum. Ben CPU'nun ısısına göre ayarlamak istiyorum ancak sınırlama var bunu kaldıramıyorum.

Burada CPU'nun stok fanını istediğim değerde ayarlayabiliyorum - ancak kasa fanlarında kırmızı işaretle sınır var aşağı indiremiyorum en az 1300RPM yazıyor bu yazılımı kurmadan önce sessiz bir şekilde çalışıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
4000X in üzerindeki fanlar hub a bağlı geldiği için 3 fan da tek fanmış gibi bios üzerinden kontrol edilebilir hatta benim 4000X de 4x SP120 RGB Elite fan var hepsi hub a bağlı bios üzerinden tek tuşla 4 fanın hızını da ayarlayabiliyor. Ayrı ayrı ve detaylı kontrol için iCUE yazılımı ve commander pro şart.

bende de 4 fan var evet bios ile ayarlanabiliyor hepsi ancak ben biosa girmeden yazılım ile tek tıkla ayarlamak istiyorum veya atıyorum oyuna girdim işlemci 60 70 dereceye çıktı fanlar full dönsün ama sadece chrome'da dolaşırken yavaş dönsün yani sessiz çalışsın istiyorum bu yüzden biostan böyle bir ayar olduğunu zannetmiyorum varsa eğer aydınlatın beni lütfen

Icue dan kontrol etmek için commander pro kontrolcü almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…