furkan4321
Centipat
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Corsair 4000X kasa aldım arka bölümde renkleri kontrol edebileceğim RGB kontrolcüyle geliyor ancak ASUS ROG B550F Gaming anakartımla doğal olarak kontrol edemiyorum. Corsair'in SP120 RGB Elite fanları ARGB destekli midir yani ASUS Sync üzerinden kontrol edebilir miyim fanlar buna izin veriyor mu acaba? ARGB çoklayıcı alsam şu an halihazırda 3 tane önde fan var bunları tek kabloyla 5V ARGB portuna takıp anakarttan senkron bir şekilde kontrol edebilir miyim? Benim yanlışım olabilir arkadaki kontrolcüden rastgele bir fanın kablosunu çıkardığımda 4 pin olduğunu gördüm. ARGB çoklayıcılara bakıyorum 3 pin dişi -erkek olarak gözüküyor anakarta takılan kısım zaten 3 pin. Ben ARGB çoklayıcı alsam bu 4 pinli SP120 RGB Elite fanları çoklayıcıyla kullanıp 5V ARGB portuna takabilir miyim? Fanlar 12v olduğu için 4 pin galiba tam emin değilim yardımcı olursanız sevnirim.
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum sinir bozucu bir durum açıklığa kavuştursak iyi olur tecrübeli arkadaşlar varsa rica ediyorum yazsın.
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum sinir bozucu bir durum açıklığa kavuştursak iyi olur tecrübeli arkadaşlar varsa rica ediyorum yazsın.
Son düzenleme: