yildizyusuf Hectopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #1 Başlık yeterince açık tek kart için yeterli yer olsa da 2. kart için uygun yer var mı kasada? İnternette sadece tek ekran kartı için boyutlar yazıyor.
Başlık yeterince açık tek kart için yeterli yer olsa da 2. kart için uygun yer var mı kasada? İnternette sadece tek ekran kartı için boyutlar yazıyor.
ryzenq Hectopat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 191 26 Eylül 2016 #2 yildizyusuf dedi: Başlık yeterince açık tek kart için yeterli yer olsa da 2. kart için uygun yer var mı kasada? İnternette sadece tek ekran kartı için boyutlar yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sli tavsiye etmem hocam. Tek Custom 1080 almalısınız.
yildizyusuf dedi: Başlık yeterince açık tek kart için yeterli yer olsa da 2. kart için uygun yer var mı kasada? İnternette sadece tek ekran kartı için boyutlar yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sli tavsiye etmem hocam. Tek Custom 1080 almalısınız.
yildizyusuf Hectopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #3 Yok şuanda SLI yapmayacağım ileride yapmayı düşünüyorum. İleride yeniden kasa almak istemiyorum o yüzden sordum.
Yok şuanda SLI yapmayacağım ileride yapmayı düşünüyorum. İleride yeniden kasa almak istemiyorum o yüzden sordum.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 26 Eylül 2016 #4 O kasaya 4 ekran kartı bile takarsın anakart müsaitse.
Ulascan137 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #5 İleride elbet yapabilirsiniz. Hatta eğer NVIDIA da AMD gibi crossfire teknolojisine geçerse GTX 1080 bile takabilirsiniz. Ancak bu durum şimdi geçerli değil. Kısaca yapabilirsiniz.
İleride elbet yapabilirsiniz. Hatta eğer NVIDIA da AMD gibi crossfire teknolojisine geçerse GTX 1080 bile takabilirsiniz. Ancak bu durum şimdi geçerli değil. Kısaca yapabilirsiniz.
yildizyusuf Hectopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #6 Asus z170a almayı düşünüyorum sanırım yeterli olur.