RGB fanı Picopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 247 11 Ekim 2022 #1 Kasa farklı marka PSU farklı marka olur mu öğrenmek istiyorum. Kasam Corsair 465X. MSI MPG 850 düşünüyorum ASUS ROG STRIX 750W falan olur mu bunlar?
Kasa farklı marka PSU farklı marka olur mu öğrenmek istiyorum. Kasam Corsair 465X. MSI MPG 850 düşünüyorum ASUS ROG STRIX 750W falan olur mu bunlar?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #2 Olur, standart ATX PSU olarak geçiyor söylediğin her iki model de.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 12 Ekim 2022 #3 Hocam kasa dediğin bir metal hurda , rampage bile taksan c4 demez. Onun için sorun olamaz isterseniz cooler master falan da alabilirsiniz.
Hocam kasa dediğin bir metal hurda , rampage bile taksan c4 demez. Onun için sorun olamaz isterseniz cooler master falan da alabilirsiniz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #4 Criesley dedi: Hocam kasa dediğin bir metal hurda , rampage bile taksan c4 demez. Onun için sorun olamaz isterseniz cooler master falan da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Adam PSU kalitesi sormamış, kasama sığar mı diye sormuş. Her PSU, büyüklük olarak aynı değil. 465X'in PSU desteğini bilmediği için sormuş zaten.
Criesley dedi: Hocam kasa dediğin bir metal hurda , rampage bile taksan c4 demez. Onun için sorun olamaz isterseniz cooler master falan da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Adam PSU kalitesi sormamış, kasama sığar mı diye sormuş. Her PSU, büyüklük olarak aynı değil. 465X'in PSU desteğini bilmediği için sormuş zaten.