Ben aldığım zaman fiyatı:140 TL idi. Ürünün sıfırdan farkı yok ve dediğim gibi bi kere takıp çıkarıldı hiç kullanılmadı. Fiyat:100 TL satıyorum fiyat düşmüştür arkadaşlar. Şansıma işte RAM alıyorum fiyatı düşüyor
Ben aldığım zaman fiyatı:140 TL idi. Ürünün sıfırdan farkı yok ve dediğim gibi bi kere takıp çıkarıldı hiç kullanılmadı. Fiyat:100 TL satıyorum fiyat düşmüştür arkadaşlar. Şansıma işte RAM alıyorum fiyatı düşüyor
22.60 kuruş fark İnternetten bakabilirsiniz fiyatı uygun arkadaşlar, 2.el demekte biraz yanlış olur kullanılmayan RAM'e. Fiyatı:100 TL demiştim en son görmediniz galiba escapevet bey.
100 TL ye ihtiyacım var. Yoksa kendim kullanıcaktım. İnternetten araştırırsanız ederi bu dediğim gibi. Bir yere borçlandım ve sizin ürününüz kullanılmamış mı ?
100 TL ye ihtiyacım var. Yoksa kendim kullanıcaktım. İnternetten araştırırsanız ederi bu dediğim gibi. Bir yere borçlandım ve sizin ürününüz kullanılmamış mı ?
Ürünü hâlâ sistemimde kullanıyorum ancak milletimiz kullanıp kullanmadığınıza pek bakmıyor. Ürünü alıp kutusunu açmadan satmaya kalksanız bile kutusuna dokunulmuş diyip yarı fiyatına almaya çalışıyor