Corsair 550 Spec Delta kasanın önü nasıl çıkartılır?

Arkadaşlar bu kasaya sahibim. Bilgisayardan takır tukur sesler geliyor. Fanlarda bir sorun mu var diye kontrol etmek istiyorum. Yandaki camı çıkarttım ama öndeki fanların olduğu yeri nasıl çıkartacağım, bilgisi olan var mı? Vida vs. yok.

corsair-carbide-spec-delta-rgb-kasa-4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu kasaya sahibim. Bilgisayardan takır tukur sesler geliyor. Fanlarda bir sorun mu var diye kontrol etmek istiyorum. Yandaki camı çıkarttım ama öndeki fanların olduğu yeri nasıl çıkartacağım, bilgisi olan var mı? Vida vs. yok.

Eki Görüntüle 2475930

Panelin altında tutma yeri falan yok mu? Oradan çekince gelmesi lazım kasaların %80'ninde böyle.

Oradan tutup kendime doğru çekiyorum ama çıkmıyor. 1 tık daha zorlasam zarar verecekmişim gibi
Aynı esnada üstten diğer elinle destek amaçlı kavramaya çalış ve kuvvetlice asıl. Muhakkak gelir. Aynı kasayı uzun süredir kullanıyorum. Ben bir noktadan sonra ön kapağı iptal edip özel kesim pleksiglas yapıştırdım ama öncesinde bu şekil çıkarıyordum.

Aynı esnada üstten diğer elinle destek amaçlı kavramaya çalış ve kuvvetlice asıl. Muhakkak gelir. Aynı kasayı uzun süredir kullanıyorum. Ben bir noktadan sonra ön kapağı iptal edip özel kesim pleksiglas yapıştırdım ama öncesinde bu şekil çıkarıyordum.
Kasayı yan yatırıp deneyeyim bir de eve geçince. Dik pozisyonda hem üst hem alta el girmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı