Corsair 7000D USB çıkışları kullanılmıyor

bart1969

Hectopat
Daha fazla  
7000D'de 4 tane USB 3.0 çıkış iki soketle anakarta bağlanmalı. Ancak MSI MPG Z690 Carbon Wi-Fi'de tek soket çıkışı var. Kasadaki 2 tane 3.0 boşta kalıyor. Anakarttaki 2 tane 2.0 çıkış da kasada soket uymadığı için boşta kalacak. Adaptör-dönüştürücü kablo vs güvenli yol var mı?

Bunun için 19 pin USB y kablolar var ama ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum.
Bunu alana kadar linkteki ürünü al daha iyi.

Bunun USB'li olan modelleride var bakabilirsin.

Bunu nasıl kullanacağımı çözemedim. Linkteki derken ilk gönderdiğin mi? Ama kasa iki tane3.0 çıkış için tek soket kullanmış.

Bunu nasıl kullanacağımı çözemedim. Linkteki derken ilk gönderdiğin mi? Ama kasa iki tane3.0 çıkış için tek soket kullanmış.

Kasanın ön panelinde 4 tane USB soketi var.
Bu soketler iki tane 19 pin kablo ile içeriye gidiyor.

Sen kablonun birini anakarta bağladın diğerini bağlamak için anakartta yer kalmadı.
Boşta kalan kabloyuda bu kartın ucundaki 19 pinlerin biriine takacaksın.

Bu kartıda PCI'e 1 X portuna takacaksın bu kadar.

Anladım. Yani 19 dolar verirsem "iki tane orijinal 3.0 çıkışım olacak." 65 lira verdiğimde de 2.0'ı 3.0 yuvasında kullanacağım (anakartın arkasında bir sürü 3.0 var. Bana önde 2.0 olsa da yeterli; oyun kumandaları vs. ancak son bir şeyi sorayım. GittiGidiyor'daki dönüştürücü kasadaki sadece bir USB çıkışı mı destekleyecek? Yoksa ben yanlış mı akıl yürüttüm; USB'ler zaten paralel bağlanarak çoklanabiliyorlar mı? (şarj vs amacım yok; fazla akım çekmeyecek şeyler takarım.)

Attığım ürün Amazon us imiş ve onu TL gördüm ben kusura bakma.
Sana 2.0 olması yetiyor ise GittiGidiyor'daki kablo ile 2.0 olarak kullanırsın.

Ama çok akım çekecek cihazları kullanamazsın.
Bu bağlantıda her iki USB de çalışır ama 2.0 olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…