M mrbbenkayn Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İçindeki PSU nasıldır güvenilir midir? Hazır bir sistem de aldım. 4070 s + Ryzen 7 9800x3D için. İleri zamanlarda üzer mi sıkıntı çıkarır mı?
CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İçindeki PSU nasıldır güvenilir midir? Hazır bir sistem de aldım. 4070 s + Ryzen 7 9800x3D için. İleri zamanlarda üzer mi sıkıntı çıkarır mı?
Ramazan Şahin Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Prime B550 M K Amd ryzen 5 5600 Rtx4060ti 8X2 3200mhz Bellek Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 İleri zaman derken nasıl bir ileri zaman?
Murim World Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 625 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 Kasa güzelde PSU markası modeli göremedim. En güzeli bu kasanın PSU suz olanı alıp PSU ayrı alabilirsin sistemin güzel yazık olmasın.
Kasa güzelde PSU markası modeli göremedim. En güzeli bu kasanın PSU suz olanı alıp PSU ayrı alabilirsin sistemin güzel yazık olmasın.
M mrbbenkayn Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #4 Ramazan Şahin dedi: İleri zaman derken nasıl bir ileri zaman? Genişletmek için tıkla... 1 2 yıl içerisinde. Murim World dedi: Kasa güzelde PSU markası modeli göremedim. En güzeli bu kasanın PSU suz olanı alıp PSU ayrı alabilirsin sistemin güzel yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... Evet modeli yazmıyor herhangi bir yerde de bulamadım hazır sistem olduğu için değiştiremedim.
Ramazan Şahin dedi: İleri zaman derken nasıl bir ileri zaman? Genişletmek için tıkla... 1 2 yıl içerisinde. Murim World dedi: Kasa güzelde PSU markası modeli göremedim. En güzeli bu kasanın PSU suz olanı alıp PSU ayrı alabilirsin sistemin güzel yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... Evet modeli yazmıyor herhangi bir yerde de bulamadım hazır sistem olduğu için değiştiremedim.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #5 Murim World dedi: Kasa güzelde PSU markası modeli göremedim. En güzeli bu kasanın PSU suz olanı alıp PSU ayrı alabilirsin sistemin güzel yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... PSU da Corsair'dir büyük ihtimal belirtmiyorlarsa genellikle kasa markasıyla aynı oluyor PSU.
Murim World dedi: Kasa güzelde PSU markası modeli göremedim. En güzeli bu kasanın PSU suz olanı alıp PSU ayrı alabilirsin sistemin güzel yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... PSU da Corsair'dir büyük ihtimal belirtmiyorlarsa genellikle kasa markasıyla aynı oluyor PSU.
M mrbbenkayn Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #6 SSVinvo dedi: PSU da Corsair'dir büyük ihtimal belirtmiyorlarsa genellikle kasa markasıyla aynı oluyor PSU. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkarır mı? Corsair PSU'lar iyi midir?
SSVinvo dedi: PSU da Corsair'dir büyük ihtimal belirtmiyorlarsa genellikle kasa markasıyla aynı oluyor PSU. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkarır mı? Corsair PSU'lar iyi midir?
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #7 mrbbenkayn dedi: Bir sıkıntı çıkarır mı? Corsair PSU'lar iyi midir? Genişletmek için tıkla... Marka olarak iyi Corsair sorun olmaz bence.
mrbbenkayn dedi: Bir sıkıntı çıkarır mı? Corsair PSU'lar iyi midir? Genişletmek için tıkla... Marka olarak iyi Corsair sorun olmaz bence.
M mrbbenkayn Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #8 SSVinvo dedi: Marka olarak iyi Corsair sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz PSU var mıdır acaba kasa için.
SSVinvo dedi: Marka olarak iyi Corsair sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz PSU var mıdır acaba kasa için.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #9 Güç Kaynağı - PSU <h2>Güç Kaynağı Birimi (PSU)</h2> <i>Güç kaynağı – PSU seçmek her sistemin en önemli adımlarından biridir. Güç kaynağının mevcut ve gelecekteki tüm bileşenlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için… www.gaming.gen.tr
Güç Kaynağı - PSU <h2>Güç Kaynağı Birimi (PSU)</h2> <i>Güç kaynağı – PSU seçmek her sistemin en önemli adımlarından biridir. Güç kaynağının mevcut ve gelecekteki tüm bileşenlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için… www.gaming.gen.tr
M mrbbenkayn Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #10 SSVinvo dedi: Marka olarak iyi Corsair sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Modeli sordum hocam. Açıkçası yazmamışlar. Kendi sitesinde bile yok. Sanırım belli bir modeli tam olarak yok. Corsair diye geçiyor sadece.
SSVinvo dedi: Marka olarak iyi Corsair sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Modeli sordum hocam. Açıkçası yazmamışlar. Kendi sitesinde bile yok. Sanırım belli bir modeli tam olarak yok. Corsair diye geçiyor sadece.