SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #11 mrbbenkayn dedi: Modeli sordum hocam. Açıkçası yazmamışlar. Kendi sitesinde bile yok. Sanırım belli bir modeli tam olarak yok. Corsair diye geçiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Corsair'dir.
mrbbenkayn dedi: Modeli sordum hocam. Açıkçası yazmamışlar. Kendi sitesinde bile yok. Sanırım belli bir modeli tam olarak yok. Corsair diye geçiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Corsair'dir.
Ramazan Şahin Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Prime B550 M K Amd ryzen 5 5600 Rtx4060ti 8X2 3200mhz Bellek Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #12 Kasa ne ise PSU da odur. Corsair çok kaliteli. Ama yine de araştır.
M mrbbenkayn Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #13 Murim World dedi: Kasa güzelde PSU markası modeli göremedim. En güzeli bu kasanın PSU suz olanı alıp PSU ayrı alabilirsin sistemin güzel yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... CX 750 var. Açıkçası sessiz çalışıyor bazıları çok ses çıkarıyor demiş ama bayağı sessizdi.
Murim World dedi: Kasa güzelde PSU markası modeli göremedim. En güzeli bu kasanın PSU suz olanı alıp PSU ayrı alabilirsin sistemin güzel yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... CX 750 var. Açıkçası sessiz çalışıyor bazıları çok ses çıkarıyor demiş ama bayağı sessizdi.