K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 19 Ağustos 2021 #21 mertSndc dedi: İki hafta sonra almayı planlıyorum Adata XPG alsam yinede sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İki hafta sonra büyük ihtimalle HX750'nin indirimi bitmiş olur. XPG, FSP'ye göre daha iyi.
mertSndc dedi: İki hafta sonra almayı planlıyorum Adata XPG alsam yinede sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İki hafta sonra büyük ihtimalle HX750'nin indirimi bitmiş olur. XPG, FSP'ye göre daha iyi.
mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #22 mertSndc dedi: Anladım ama iki hafta sonra almayı planlıyorum hem 850W ve olumlu dönüşler de gördüm Adata XPG alsam yinede sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... kqqk13 dedi: İki hafta sonra büyük ihtimalle HX750'nin indirimi bitmiş olur. XPG, FSP'ye göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bir daha soruyorum ama bir kere alıyorum ya birazdan da toplayacağım sistemi paylaşacağım ve sırayla topluyacağım sağlam olsun istiyorum bir sorun olmaz degil mi sağlam dır ve ve hem son olarak ta kullanacağım kasa danışacağım açaçağım konuyla.
mertSndc dedi: Anladım ama iki hafta sonra almayı planlıyorum hem 850W ve olumlu dönüşler de gördüm Adata XPG alsam yinede sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... kqqk13 dedi: İki hafta sonra büyük ihtimalle HX750'nin indirimi bitmiş olur. XPG, FSP'ye göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bir daha soruyorum ama bir kere alıyorum ya birazdan da toplayacağım sistemi paylaşacağım ve sırayla topluyacağım sağlam olsun istiyorum bir sorun olmaz degil mi sağlam dır ve ve hem son olarak ta kullanacağım kasa danışacağım açaçağım konuyla.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 19 Ağustos 2021 #23 mertSndc dedi: Toplayacağım sistemi paylaşacağım ve sırayla topluyacağım sağlam olsun istiyorum bir sorun olmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Toplamak istediğiniz sistemi paylaşırsanız tam emin olabiliriz. XPG Core Reactor gayet iyi ve sağlam bir model.
mertSndc dedi: Toplayacağım sistemi paylaşacağım ve sırayla topluyacağım sağlam olsun istiyorum bir sorun olmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Toplamak istediğiniz sistemi paylaşırsanız tam emin olabiliriz. XPG Core Reactor gayet iyi ve sağlam bir model.
mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #24 kqqk13 dedi: Toplamak istediğiniz sistemi paylaşırsanız tam emin olabiliriz. XPG Core Reactor gayet iyi ve sağlam bir model. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yorumlarınız için şimdi paylaşıyorum.
kqqk13 dedi: Toplamak istediğiniz sistemi paylaşırsanız tam emin olabiliriz. XPG Core Reactor gayet iyi ve sağlam bir model. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yorumlarınız için şimdi paylaşıyorum.
Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 19 Ağustos 2021 #25 mertSndc dedi: Değmez'den kastın 750W olması mı ? yani birazdan bu güç kaynağının üstüne kuracağım sistemi atacağım 750W yeterli olur diye düşünüyorum neden 850W önerdin ? Genişletmek için tıkla... İleride sistem parçalarını yükseltme ihtimali için söyledim. 850W orta kategoride üst model oluyor.
mertSndc dedi: Değmez'den kastın 750W olması mı ? yani birazdan bu güç kaynağının üstüne kuracağım sistemi atacağım 750W yeterli olur diye düşünüyorum neden 850W önerdin ? Genişletmek için tıkla... İleride sistem parçalarını yükseltme ihtimali için söyledim. 850W orta kategoride üst model oluyor.