Corsair 8 GB 3000 MHz RAM'e ekleme yapma

Bütçe
300-500
Peki elimdekinin hangisi olduğunu nasıl anlarım?

Peki elimdekinin hangisi olduğunu nasıl anlarım?
Ramlerin üstündeki etiketten. 1.35v ver: X.XX şeklinde yazıyor barkodunun altında. Ama o barkodun hangi çip olduğunu bilmekte ayrı bir muamma.

Özetle alacaksanız elinizdekini satın, kit ram alın (2x8 GB gibi). O zaman %99.99 sorun çıkmaz.

2 sene kullanılmış 8 GB DDR4 3000MHZ ram ne kadar eder ki? Mavi ekran falan vermezse alayım diyorum direkt.

Oyun ortasında falan mı mavi ekran verir yoksa taktıktan sonra açılmaz mı? Eğer açılmazsa iade ederim.
Oyun ortası ya da açılırken değil. Açılırken de yapabilir, basit bir işlemde de yapabilir, özetle her an yapabilir.

RAM'i de kutusundan çıkarttıp kullandığınızda iade kabul etmez çoğu yer.

Oyun ortası ya da açılırken değil. Açılırken de yapabilir, basit bir işlemde de yapabilir, özetle her an yapabilir.

RAM'i de kutusundan çıkarttıp kullandığınızda iade kabul etmez çoğu yer.
Çok sıkıntıya girdim şu an ya, bahsettiğiniz seri no'yu öğrenebilsem iyi olurdu. Kutusunda yazar mı?

Çok sıkıntıya girdim şu an ya, bahsettiğiniz seri no'yu öğrenebilsem iyi olurdu. Kutusunda yazar mı?
Ramin üstündeki etikette (varsa) yazıyor olması lazım. ver: X.XX şeklinde yazar. Ama yeni alacağınız ramin versiyonunu denk getirmeniz için satın alım yapacağınız yerlere gidip ya da telefon ile arayıp sormanız gerekiyor. Aksi halde başka bir verdiyon ile gelir ve büyük ihtimalle sıkıntılarla karşılaşırsınız.

Sıkıntılı işlerle uğraşmayın diye söylüyorum.

Satıp 2x8 alacak kadar param yok. Risk almak dışında çare yok gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…