Corsair 8 GB CL14 ve 2x8GB CL14 uyumluluğu

Cumali Adnsprlu

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, size bugün bir sorum olacak elimde "CMK8GX4M1A2400C14r" (8 GB) RAM var. Ben aynısından bir tane daha alıp 16 GB yapmak istiyorum, ancak aynısını bulamadım internette, ben de ikinci el ürünlere yöneldim. Bir adet "CMK16GX4M1A2400C14r" seri numaralı (2x8GB) olarak üretilen bir bellek buldum, diğer 8 GB bellek yok. Ben tekini alıp benim RAM ile çalıştırsam sorun yaşar mıyım? tek fark ben tek modül olarak almıştım. Bu çift modül olarak üretilmiş ancak bir tanesini ben alacağım herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, size bugün bir sorum olacak elimde "CMK8GX4M1A2400C14r" (8 GB) RAM var. Ben aynısından bir tane daha alıp 16 GB yapmak istiyorum, ancak aynısını bulamadım internette, ben de ikinci el ürünlere yöneldim. Bir adet "CMK16GX4M1A2400C14r" seri numaralı (2x8GB) olarak üretilen bir bellek buldum, diğer 8 GB bellek yok. Ben tekini alıp benim RAM ile çalıştırsam sorun yaşar mıyım? tek fark ben tek modül olarak almıştım. Bu çift modül olarak üretilmiş ancak bir tanesini ben alacağım herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Sanmıyorum. %90 ihtimal çalışır.

Mhz leri ve cl değerleri aynı ise problem yaşamassınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı