D dogukan41 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #1 Herkese merhaba, Corsair AX serisi, platinum sertifikalı psu almak istiyorum. Sizce değer mi sevgili bilginlerim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2014
Herkese merhaba, Corsair AX serisi, platinum sertifikalı psu almak istiyorum. Sizce değer mi sevgili bilginlerim?
Soldierdem Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2014 #2 Üst düzey kalite ve çok yüksek verimlilik istiyorsan değer tabi.
D dogukan41 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #3 Evet aynen öyle istiyordum. Teşekkür ederim.
E Eothraen Ziyaretçi 27 Eylül 2014 #4 Platinium sertifikalı ürünler üst düzey güç kaynaklarıdır. Kaldı ki biz bronze sertifikalı ürünlere dahi güzel diyoruz. Açıkçası merak ettim bu güç kaynağının besleyeceği sizdeki bileşenleri..
Platinium sertifikalı ürünler üst düzey güç kaynaklarıdır. Kaldı ki biz bronze sertifikalı ürünlere dahi güzel diyoruz. Açıkçası merak ettim bu güç kaynağının besleyeceği sizdeki bileşenleri..