Corsair Builder VS650, RTX 5070'i besler mi?

roosphx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar PSU'm Corsair Builder VS650, sistemimin özelliklerini en aşağıya yazıyorum, bu sisteme INNO3D RTX 5070 ekran kartı aldım fakat PSU'dan hiç anlamıyorum. Bu ekran kartı da yeni olduğu için bilgi pek bulamadım. NVIDIA'nın sitesinde 650W PSU yeterli olduğu söyleniyor ama bazı yerlerde PSU'dan çıkan pciexpress kablolarının farklı 12v çıkışlardan çıkması gerektiği söyleniyor. Kafam çok karıştı. Bu PSU bu ekran kartını besler mi? Hesaplama yaptığımda en maksimumda bile 447W güç çekiyor sistem.

ASUS Prime B650M-R anakart.
R5 7500F işlemci.
Patriot 16x2 6000MHz CL30 RAM.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE kule tipi soğutucu.
Corsair VS650 PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'yu zaten Max değerde kullanmak sıkıntılı yarıyarıya veya 2/3 kadarını daha mantıklı besleme konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.

PSU'yu zaten Max değerde kullanmak sıkıntılı yarıyarıya veya 2/3 kadarını daha mantıklı besleme konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Nvidia'nın sitesinde 9950X ile kullanılırken bile 650W yeterli olduğu yazılmış ama ben kime sorsam 750W'a yükselt diyor kafam karıştı. Bütçem kısıtlı eğer PSU'm yeterliyse bütçemi monitöre ayırmak istiyorum.

Hesapladığınız kasadaki tüm donanımları kapsıyorsa sorun olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…