S Sorako Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 258 2 Nisan 2025 #1 Kablosuz bir kulaklık istiyorum, önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Genelde Valorant, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Kablosuz bir kulaklık istiyorum, önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Genelde Valorant, PUBG gibi oyunlar oynuyorum.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.967 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 Sorako dedi: Kablosuz bir kulaklık istiyorum, önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Genelde Valorant, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadasımda vardı kulak padleri yırtıldı yerinden cıktı ve sonuç olarak cope attı kulaklıgı.
Sorako dedi: Kablosuz bir kulaklık istiyorum, önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Genelde Valorant, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadasımda vardı kulak padleri yırtıldı yerinden cıktı ve sonuç olarak cope attı kulaklıgı.