Teşekkür ederim.
Hayır. Arkadaşa tavsiye ettiğim:Bende corsair düşünüyorum sence @enonertetanem Corsair Void Elite Surround 7.1 Oyuncu Kulaklığı - Gaming.Gen.TR 2 gündür bakıyorum burda 620 tl tavsiye eder misin
ana kartım MSI b250m BAZOOKA
Peki neden void serisi kötü biraz baktım void pro serisinden farklı ses kullanmışlar void elite serisinde birde kullanan insanlar çok memnun neden?Hayır. Arkadaşa tavsiye ettiğim:
Sipariş edip dene. Ses kısık veya kötü geliyorsa büyük ihtimalle anakartın düzgün besleyemiyordur ama az bir ihtimal bu. Her zaman dediğim gibi Void serisi kötü. Değmez parasına.Sennheiser Epos | Gsp 300 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sennheiser Epos | Gsp 300 Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
O insanlar eskiden ucuz headset kullanmış ise memnun kalabilirler. Ben sana aynı fiyata daha iyi alabileceğini söylüyorum. Malzeme kalitesi ve ses kalitesi verdiğin paraya değmez.Peki neden void serisi kötü biraz baktım void pro serisinden farklı ses kullanmışlar void elite serisinde birde kullanan insanlar çok memnun neden?
Tamam teşekkürler rahatsız ediyorum ama Sennheiser GSP 300 Gaming Kulaklık (SK-507079) | Trendyol
Buradaki satıcı güvenilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.