Çok küçük değil ideal boyutta. Aslında hava akışı yeterli ancak tüketici tarafında mesh tasarım tercih eden çok fazla kesim var. Yeni versiyonda çok fazla istek gelince revizyona gittiler ama bence de bu tasarım daha hoş. Soğutma konusunda aman aman bir fark yok.
Valla hocam mesh kasada severim ama ben görünümünden daha çok hava akışı iyimi kötümü ona bakarım açıkçası söylemek gerekirse 275R görünümü güzel ama ben almak istemedim airflow tercih ettim 2 3 derece bile benim için büyük katkıdır sonuçta aman aman bir fark olmasada yeteri kadar soğutacağını düşünüyorum ben
Valla hocam mesh kasada severim ama ben görünümünden daha çok hava akışı iyimi kötümü ona bakarım açıkçası söylemek gerekirse 275R görünümü güzel ama ben almak istemedim airflow tercih ettim 2 3 derece bile benim için büyük katkıdır sonuçta aman aman bir fark olmasada yeteri kadar soğutacağını düşünüyorum ben
Hocam kasayı bekliyorum şuanda sipariş verdim yarın kargoya verilecek sıvı soğutma yerine kule tipi soğutma düşünüyorum ön tarafta zaten 360mm radyatör desteği mevcut üst kısımdada 240mm destek var şimdilik gerek duymuyorum ben
Hocam kasayı bekliyorum şuanda sipariş verdim yarın kargoya verilecek sıvı soğutma yerine kule tipi soğutma düşünüyorum ön tarafta zaten 360mm radyatör desteği mevcut üst kısımdada 240mm destek var şimdilik gerek duymuyorum ben
düşünüyorum hocam 2 tane ilave üste fan eklicem ileriye doğru 1 tane öne takarım çok güzel hava akışı olur zaten kasa sıfır halinde 3 fanla beraber gelicek 2 önde 1 arkada egzoz fanı ile beraber
Kasa ön panelde 1 adet 120 mm, arka egzoztta 1 adet 120 mım fan ile geliyor. Ama ben iyi sistemler için yetersiz görüyorum. Ben ön kısma iki adet 140 mm Akasa Viper (piyasadaki en iyi üfleme oranına, 110 CFM sahiptir) işlemciye kule tipi Arctic Freezer 34E-sports Duo taktım. Ön panelde boşa çıkan 120 mm stok fanı da ikinci bir egzozt fanı olarak üst panele taktım işlemcinin fazladan ısısını alsın diye. 2K oyun oynamadığım sürece sistem ısısı oyunlarda ortalama 60 - 65 derece dolaylarında geziniyor.
düşünüyorum hocam 2 tane ilave üste fan eklicem ileriye doğru 1 tane öne takarım çok güzel hava akışı olur zaten kasa sıfır halinde 3 fanla beraber gelicek 2 önde 1 arkada egzoz fanı ile beraber