Corsair Carbide 275R alınır mı?

Ayrıca size tavsiye, ön panele 3 adet 120 mm fan takacağınıza iki adet 140 mm takın. Hemen hemen aynı soğutmayı daha az gürültü ile sağlamış olursunuz.

hocam böyle bir kasadan daha fazlasını bekleyemeyiz kasa boyutu küçük mid tower ve mesh olmadığı için tamamen kaliteli bir soğutma sağlanamaz zaten üst seviye sistem toplayan biri de zaten böyle bir kasa almaz daha iyilerine yönelir corsair zaten açıklama yaptı bu konuda orta seviye için üretildi bu modeller sağlam bir soğutmaya ihtiyacınız var ise full tower kasalarına yada mesh olanlarına bir göz atın derim

İnternette yapıp memnun olan insanlar var, ön panele bildiğin simetrik kesikler ya da delikler açıp hava akışını rahatlatanlar. Hatta kendi mesh panelini yapanlar var. Alternatif tabii.

İnternette yapıp memnun olan insanlar var, ön panele bildiğin simetrik kesikler ya da delikler açıp hava akışını rahatlatanlar. Hatta kendi mesh panelini yapanlar var. Alternatif tabii.
Orası size kalmış hocam kasanın yapısını bozmak isterseniz öyle yapabilirsiniz alternatifi var yok değil ama ben de bu durumu göze alarak tan airflow modelini tercih ettim ileride bende sizin gibi sıkıntı yaşabilirdim bunları değerlendirmek lazım

Hocam PSU markasını merak ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…