CORSAIR CARBIDE 400R Tozlanır mı ?

Strafor

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Mimarlık Fakültesi
Merhabalar.
Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama 400R hakkında bir sorum olacak. Kasa üzerinde kullanıcının takması için boş bırakılmış fan yuvaları var. Buradaki yuvalara fan takmaz isek kasa içinde tozlanma olur mu ? Veyahut tozlanmayı engellemek için kasaya uygun bir modüler toz filtresi var mıdır ?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla kardesim ayni soru bendede var alicam ama o fanlari takmak gereklimi gereksizmi bende bilmiyorum. İns. yolunu bulursun.

Fan takılınca tozlanma olur. Ama fan takılmazsa, bu sefer bileşenler fazla ısınır.

Filtre için:

TeknoBiyotik: Overclock Aksesuarları - Overclock

Açıkçası benimde şüphelerim var. Fakat toz filtresin takarsan sorun çözülür diye düşünüyorum.

Kompresörler o kadar pahalı değil alırsınız bir kere, her tozlandığında dip bucak temizlersiniz el değmeden. Ben iki sene önce ucuz bir kompresör aldım hala kullanıyorum. Tabi ben çok pahalı kaliteli kasalar alamadım, belki hiç toz geçirmeyeni vardır. O zaman kompresöre gerek kalmaz. VATAN COMPUTER - S-LINK - SLX-BL800 KOMPRES

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…