Corsair Carbide Champ/Spec-01 Ekstra Fan Gerekli mi?

Eray Ünal

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün Ryzen 1500X ve GTX 1060 bir sistem topladım ve kasa olarak da yukarıda belirttiğim kasayı seçtim fakat kasada sadece önde bir fan var onun harici hiç fan bulunmuyor. Ekstra fan takmam gerekiyor mu, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef çok bütçem kalmadı kasayı toplayınca. Sistem sıcaklıkları normal mi bana yüksek gibi geliyor endişelenmeye başladım.

Kullandığın parçalara göre değişir eğer yüksek TDP'li overclock edilen işlemci ve orta üst seviye ekran kartına sahipsen kasa içinde genleşen ısının daha çabuk atılması gerekebilir o zaman ihtiyaç olur. Bundan hariç kasanın kendi fanları yeterlidir.

Malesef çok bütçem kalmadı kasayı toplayınca. Sistem sıcaklıkları normal mi bana yüksek gibi geliyor endişelenmeye başladım.
Eki Görüntüle 253079

Paylaştığın resimde CPU voltajı en fazla 1.461V'a kadar çıkmış. Aşırı yüksek sıcaklık bu yüzdendir.

Bir sıkıntı yaratır mı bu değerler dün oyunlarda gözlemlediğim kadarıyla da 58-60 arasıydı CPU sıcaklığı. Bu voltajı düşürmemiz gerekir mi çünkü hiçbirşekilde overclock işlemi yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…