Merhaba. Konu başlığında belirtmiş olduğum gibi. Sadece kasa kaldı almam gereken. Umarım önerileriniz olur. Düşündüğüm Corsair kasa 2 fanlı arkadaşlar. Sistemde gözünüze çarpan bir parça var mı olumsuz olarak?
İşlemci: 9900K, 16 izlekli olması iyi bir avantaj.
SSD: 1 TB 860 EVO, böyle bir sisteme yüksek kapasiteli SSD yakışır.
Bu şekilde fiyatı artıyor ama buna değeceğini düşünüyorum. Monitör olarak ne düşünüyorsun?
İşlemci: 9900K, 16 izlekli olması iyi bir avantaj.
SSD: 1 TB 860 EVO, böyle bir sisteme yüksek kapasiteli SSD yakışır.
Bu şekilde fiyatı artıyor ama buna değeceğini düşünüyorum. Monitör olarak ne düşünüyorsun?
Ssd yi depolama amaçlı kullanmayı düşünmüyorum ve o yüzden hafızasını da düşük yapmayı düşünüyorum en fazla 500GB yapabilirim. Bütcem i9 9900K ya yetmiyor .
Depolama amaçlı değilse 250 GB SSD yeterli olur. Bence 9900K al çünkü 9700K'deki 8 izlek az geliyor ki işlemci öyle zıt pırt değiştirilecek parça değil. Monitör iyi ancak RTX 2080'e az gelebilir. Eğer RTX önemsiz dersen GTX 1080 TI öneririm çünkü arada 3 GB VRAM var.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Ancak sinerji itopya hepsi burada n11 gibi sitelere güvenim çok zayıf nedense güvenemiyorum hiç ve sinerji veya itopya perakende mağazasına gidip orada toplamayı düşünüyorum bilgisayarı.