S sürevvar Hectopat Katılım 24 Temmuz 2013 Mesajlar 565 Makaleler 1 15 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar iki kasa arasında tereddütte kaldım yardımcı olursanız sevinirim : TeknoBiyotik: AeroCool Mechatron Black Mesh 20cm Fan 2xUSB3. Mid Tower ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri Diğeri de : CORSAIR - Corsair Carbide Series 400R Mid Tower Siyah Psu'suz Kasa - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Arkadaşlar iki kasa arasında tereddütte kaldım yardımcı olursanız sevinirim : TeknoBiyotik: AeroCool Mechatron Black Mesh 20cm Fan 2xUSB3. Mid Tower ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri Diğeri de : CORSAIR - Corsair Carbide Series 400R Mid Tower Siyah Psu'suz Kasa - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
albal Hectopat Katılım 17 Temmuz 2013 Mesajlar 105 Yer İstanbul/Taksim/Elmadağ Daha fazla Meslek Set asistanı 15 Ağustos 2013 #2 Seçtiğiniz iki kasada materyal olarak çelik imalat. Fakat 400 r hacim olarak daha geniş diğer kasadan yerinizde olsam 400r ı seçerdim görünüm takıntınız yoksa 400r tercihiniz olmalı.
Seçtiğiniz iki kasada materyal olarak çelik imalat. Fakat 400 r hacim olarak daha geniş diğer kasadan yerinizde olsam 400r ı seçerdim görünüm takıntınız yoksa 400r tercihiniz olmalı.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 16 Ağustos 2013 #3 Hangisini beğeniyorsan onu al. İkisi de güzel kasa...
deeptech Hectopat Katılım 5 Mayıs 2013 Mesajlar 641 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2013 #4 Kasa özellikleri bir yere kadar değerlendiriliyor donanım gibi değil ikisinin de özellikleri güzel tipi hoşuna gideni alabilirsin.
Kasa özellikleri bir yere kadar değerlendiriliyor donanım gibi değil ikisinin de özellikleri güzel tipi hoşuna gideni alabilirsin.