İçerisindeki PSU'nun güncel piyasa değeri yaklaşık 350 ₺, kasa o zaman yaklaşık 200 ₺'ye geliyor ki PSU'suz o fiyata kasayı hayatta alamazsın. Eğer sistemine 550W PSU yeterliyse fiyatı çok iyi derim.
Şuanda kullanmaktayım kasanın hava sirkülasyonu gayet iyi bir sıkıntı yaşamadım 2 aydır kullanıyorum. Alırken dikkat et 2018 model PSU larda Corsair'in kronik bir sorunu vardı , düzelttiler satılan ürünün 2018 model PSU olmadığına dikkat et .
Şuanda kullanmaktayım kasanın hava sirkülasyonu gayet iyi bir sıkıntı yaşamadım 2 aydır kullanıyorum. Alırken dikkat et 2018 model PSU larda Corsair'in kronik bir sorunu vardı , düzelttiler satılan ürünün 2018 model PSU olmadığına dikkat et .
Coil Whine sorunu var , cızırtı ve çeşitli problemler yaratıyordu. 2019 Model üretiminde bu sorun ortadan kalktı.
Bilmeyenler için Coil Whine nedir ?
Coil Whine, ekran kartlarında kullanılan bazı indüktörlerin kalitesiz ya da yetersiz olmasından dolayı karta aşırı yük bindiğinde karttan gelen tıslama sesidir.