Corsair Carbide Spec 02 Champ camında poşet varmış gibi duruyor

AlisafaA7

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar, benim kasam corsair carbide spec 02 champ.
Bu kasanın camı var biliyorsunuz ama camdaki poşet mi desem folyo diyelim en iyisi onu ben çıkarttım. (5-6 tane vardı üstüste) En son bitti artık hiç folyo sıyrılmıyor ama hala camda o hani folyonun arasına hava girerde değişik görüntüsü olur ya en çok telefonlarda olur o ondan var. Onu düzeltmem için ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasayı bende kullanıyorum bendede oluşmuştu ben sadece en üstteki streçi kaldırdım. Kasanın camına dizim sert bir şekilde çarpmıştı o da baloncuk oluşmasına sebebiyet verdi parmağımla ittirerek baloncuğu söndürdüm denedin mi acaba?

Nasıl biliyormusun sanki folyoyu biraz kaldırmışsın gibi küçük değil yani kabarcıklar.

Dışardan elleyince de tepki vermiyor :)

Yakında koyacağım.

Buyrun. Poşetimsi şeyleri görüyorsunuzdur herhalde. :)

Dosya Ekleri

• asda.jpg
    asda.jpg
    909 KB · Görüntüleme: 317
İç kısımdaki streç filmi kaldırmamışsın sanırım. :) Çook uzun zaman geçti uzun süredir Sosyal'e uğramıyordum.

Yakında koyacağım.

Buyrun. Poşetimsi şeyleri görüyorsunuzdur herhalde. :)[/QUOTKardeşim aradan uzun zaman geçti ama bende bu kasadan almayı düşünüyorum en çok merak ettiğim msı ekran kartı takacağım acaba msı nın ışığı ve işlemciye sıvı soğutma sistemi takacağım o bileşenler tamamen gözüküyormu acaba o bileşenler içerideylen pencerenin boyutu nasıl diye merak ediyordum ta ki senin kasayı görünce kafamdaki soru işaretleri gitti fakat bir sorum olacak yok işte corsair spec 02 nin hava akımı öndeki ızgaradan dolayı kötü , fanları ses yapıyor gibi şikayetler var doğrumu ve kasadan memnunmusum cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler

Fanları ses çıkarıyor ama şöyle Asus M5A97 R2.0 kullanıyorum Fan Xpert 2 yazılımı ile fan hızını %50 altına çektiğim zaman cızırtı gibi bir ses geliyor. Normal bir durum çünkü akım düşüyor yapraklar dönemiyor. Fan hızı +%50 olunca hiç ses yok denecek kadar az. Beğeniyorum MSI GTX 970 ile kullanıyorum kasanın içindeki her parça çok net gözüküyor sanki arada normal bir cam varmış gibi hava akımı çok iyi FX-8350 ile stok fanda max 72C gördüm. Alacaksan bu kasayı almalısın ha bu arada kasadan bahsetmişken içindeki güç kaynağı ise 12V kanalından 600W verebiliyor. 80Plus sertifikası da cabası.

Fanları ses çıkarıyor ama şöyle Asus M5A97 R2.0 kullanıyorum Fan Xpert 2 yazılımı ile fan hızını %50 altına çektiğim zaman cızırtı gibi bir ses geliyor. Normal bir durum çünkü akım düşüyor yapraklar dönemiyor. Fan hızı +%50 olunca hiç ses yok denecek kadar az. Beğeniyorum MSI GTX 970 ile kullanıyorum kasanın içindeki her parça çok net gözüküyor sanki arada normal bir cam varmış gibi hava akımı çok iyi FX-8350 ile stok fanda max 72C gördüm. Alacaksan bu kasayı almalısın ha bu arada kasadan bahsetmişken içindeki güç kaynağı ise 12V kanalından 600W verebiliyor. 80Plus sertifikası da cabası.
Benim FX 8350 Zalman 9700 led ile 47 50 derecenin üstüne çıkmıyor. Kendimi şanslı hissettim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı