ErhanErbas Kilopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, Corsair'in Spec 02 adlı kasasının güç kaynağı güvenilir midir ? CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2016
Merhaba arkadaşlar, Corsair'in Spec 02 adlı kasasının güç kaynağı güvenilir midir ? CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2016 #2 Elbette güvenilir, sertifikalı bir PSU zaten. Corsair çok ünlü bir markadır.
Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 28 Ekim 2016 #3 Corsair Power Supply ile ünlüdür adamlar ne yapsa güzel yapıyor gerçi pişman olmazsın güvenilir ben Power için Corsair'den şaşmam. Corsair Power Supply ile ünlüdür adamlar ne yapsa güzel yapıyor gerçi pişman olmazsın güvenilir ben Power için Corsair'den şaşmam.
Corsair Power Supply ile ünlüdür adamlar ne yapsa güzel yapıyor gerçi pişman olmazsın güvenilir ben Power için Corsair'den şaşmam. Corsair Power Supply ile ünlüdür adamlar ne yapsa güzel yapıyor gerçi pişman olmazsın güvenilir ben Power için Corsair'den şaşmam.