Satılık Corsair Carbide Spec 02

Delected

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
5.5-6 aylık kasamı başka bir markaya geçmeyi düşündüğümden hasbelkader satıyorum.

Durumuna gelicek olursak doğruya doğru konuşacağım.
Kullanırken ne hor kullandım, ne de tek toz geldiğinde elimde bez gezip durmadım.
Orta karar. Garantiye gelirsek PSU+ olarak almıştım. PSU'yu kullanıyorum. Garantiyi bölüşebilme imkanım varsa alıcıyla kardeş payı yapabilirim sıkıntı yok. Ayrıca kasa için garanti neye yarıyor onuda anlamış değilim. Fiyata gelecek olursak kargo alıcıya ait olarak 220 liraya veriyorum. Vidaları felan duruyor. Sadece ekran kartı takılan bölgedeki tek vida kayıp.Geri kalan her parçası tam.

Kasanın önündeki saçma Sticker'leri Vatan çalışanı benden habersiz montaj yaparken yapıştırmış. Adam özenerek yapıştırmış. Ne yalan söyleyeyim hiddetlenmek içimden gelmedi.
Sökülmesi istenirse iz bırakmadan sökerim. İmkan var.

Ama şunu da belirteyim, bu kasayı alırken tek vidanın lafını yapacak, titiz olanlar hiç yaklaşmasın. Müşteri kitlem mümkünse alıp olduğu gibi kullanacak, işime yarasın da ne olursa olsun kafasında olsun. Şahsen benim kafadandır, tercihimdir. Referansım, Allah korkum.

Güncelleme: Fiyat 220 liraya indirilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…