Corsair Carbide SPEC-05 550W kasa alınır mı?

İkisini de tavsiye etmem. Gamepower başlı başına bir facia, Corsair Spec-05'in hava akışı kötü. İncehesap sistemlerin özelleştirmelerinde Spec-Delta oluyor genelde, en azından Spec-Delta almaya çalışın.

Gamepower sakın almayın. C4 diyoruz biz onlara.
Bu ikiliyi alabilirsiniz bence.

Açıkçası hazır sistem şart değil ise daha güzel şeyler toplanabilir bence.

Eğer şart ise Corsair en mantıklısı olacaktır. Kasanın kendisini pek sevmiyorum gerçi ama...

İlk defa hazır sistem alıyorum o yüzden Gamepower ARGB ve kumandası olduğu için almak istiyorum birazda Corsair'in o kasası güzel gelmiyor gözüme.
Gamepower sakın almayın. C4 diyoruz biz onlara.
Bu ikiliyi alabilirsiniz bence.

Hazır sistem alıyorum, yükseltmede onlar yok maalesef.

İkisini de tavsiye etmem. Gamepower başlı başına bir facia, Corsair SPEC-05'in hava akışı kötü. İncehesap sistemlerin özelleştirmelerinde Spec-Delta oluyor genelde, en azından Spec-Delta almaya çalışın.

Spec Delta ya bütçem yetmiyor sence Gaming gecesini beklemeliyim mi çünkü İncehesap zam yaptı bu yüzden bütçemi aştı o kasa. Beklersem alabilirim zam gelirse hiç alamam.
İkisini de tavsiye etmem. Gamepower başlı başına bir facia, Corsair SPEC-05'in hava akışı kötü. İncehesap sistemlerin özelleştirmelerinde Spec-Delta oluyor genelde, en azından Spec-Delta almaya çalışın.

Spec Delta ya bütçem yetmiyor sence Gaming gecesini beklemeliyim mi çünkü İncehesap zam yaptı bu yüzden bütçemi aştı o kasa. Beklersem alabilirim zam gelirse hiç alamam.

Güzelliğine aldanıp da almayın derim hocam, önemli olan iç güzellik, kalite güzelliği. :)

Haklısınız hocam 3-4GÜN önce Spec Delta ya bütçem yetiyordu zam yaptı şimdi İncehesap :( bekleyim mi sence.
Hocam en kötü Gamepower'ın kasasını alabilirsiniz ama kesinlikle PSU'sunu almayın.

PSU'yu satabilir miyim alsam sonra gidip parayla Zalman, Corsair, FSP vs. gibi markaların PSU sunu alırım Vatan'dan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı