Corsair Carbide SPEC-05 kasa alınır mı?

Daha fazla  
Corsair Carbide SPEC-05 kasa alacağım. Fazladan fan takacağım. Soğutmada sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu full mesh olmadigi icin onermiyorlardi.
Dark Maxima v12, v20, Dark Guardian gibi modellere bakabilirsin. Biraz kozmetik guzelligi de olsun dersen Galax Revolution 01 bakabilirsin. Ben de almayi planliyorum.

Hocam sakın almayın ben kullanıyorum cidden hava akışı berbat toz filtreleri yok, temizliyorum öbür gün yine tozlanıyor. Yan tarafı cam değiş plexi gösterişi hava akışı ve temizliği olmayan bir kasa. Dark aerocool kasalara yönelebilirsiniz orta kalite olarak.

Hava sirkülasyonu kötü, alınmaz. Bütçen ne kadar? PSU'da alacak mısın? Alacaksan sistem özelliklerini belirt öneride bulunalım.

Son düzenleme:
Hava akışı iyi değil hocam bütçe belirtin isterseniz.

Hava akışının zaten iyi olmadığını biliyorum ekran kartımda aşırı ısınan bir kart değil ASUS Dual RX 6600 işlemcim Ryzen 5 5500 zaten işlemci eğer fazla ısınırsa sıvı soğutma almayı düşünüyorum o yüzden rahat davranıyorum ama çok kötüyse kasayı da değiştiririm

Kötü bi kasa hocam,bütçe nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…