Bayy Decapat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #1 Corsair Carbide SPEC-06 yoksa Corsair Carbide Spec Delta almaliyim? Corsair Carbide SPEC-06 önündeki kapağı çok sevdim ama önde 1 tane fan var. Önüne MSI fan takiyimmi önde olan Corsair fani çıkartıp 3 tane MSI fan takayim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2019
Corsair Carbide SPEC-06 yoksa Corsair Carbide Spec Delta almaliyim? Corsair Carbide SPEC-06 önündeki kapağı çok sevdim ama önde 1 tane fan var. Önüne MSI fan takiyimmi önde olan Corsair fani çıkartıp 3 tane MSI fan takayim mi?
gamesense Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer USA 16 Eylül 2019 #2 Frisby Venom FC-9270G 650W 80+ Temperli (Dual-Ring RGB Fan - AURA Sync) ATX Gaming Kasa incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kendim kullanıyorum çok sağlam ve kalitelidir tavsiye ederim.
Frisby Venom FC-9270G 650W 80+ Temperli (Dual-Ring RGB Fan - AURA Sync) ATX Gaming Kasa incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kendim kullanıyorum çok sağlam ve kalitelidir tavsiye ederim.
K kranosspare Kilopat Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 346 17 Eylül 2019 #3 İkisi de iyi değil. Ama birini seçecek olursan Spec Deltayı almalısın. Frisby,Gamebooster,Everest falan aman diyeyim uzak dur.
İkisi de iyi değil. Ama birini seçecek olursan Spec Deltayı almalısın. Frisby,Gamebooster,Everest falan aman diyeyim uzak dur.
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 24 Kasım 2020 #4 kranosspare dedi: İkisi de iyi değil. Ama birini seçecek olursan Spec Deltayı almalısın. Frisby,Gamebooster,Everest falan aman diyeyim uzak dur. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum hocam kusura bakma da ne kaldı geriye
kranosspare dedi: İkisi de iyi değil. Ama birini seçecek olursan Spec Deltayı almalısın. Frisby,Gamebooster,Everest falan aman diyeyim uzak dur. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum hocam kusura bakma da ne kaldı geriye