Corsair Carbide Spec-Alpha vs Cooler Master MasterBox 5

Çok abartmışsınız arkadaşlar her şey sığıyor içine 240mm sıvı soğutma dahil bende var memnunum. Sade alcağıma agresif daha mantıklı led her kasaya takılıyor. Corsair Spec-Alpha sabah akşam çok iyi bir kasa tasarımı. Bunu kullanıcı olarak söyliyim sade ve ledli kasalarım oldu hepsi masa altıydı. Sade alırsan büyük ihtimal yere koyarsın.

S340 Spec-Alpha' dan çok daha şık bir kasa. Ayrıca S340 küçük yapısıyla masa üzerine koymaya daha uygun. Spec-Alpha, Spec-01/02/03 ile iç yapı olarak aynı ve fiyatını hak etmiyor.

Xigmatek Frontliner En 8811 Bu kasa diğerleri ile yarışır bi kasa ve fiyat olarak ucuz bir kasa tabiki kalite olarak 1 2 tık daha aşağı bir kasa ancak görünüm ve iç olarak diğerlerinden bana göre daha iyi heleki S340'dan.

Başlıktan yorum yaparsam tabikide Cooler Master.

Son düzenleme:
S340'i sevmedim ben cok sade . Niye tartisiyonuz ki sevmeyen sevmez, zevkler ve tenkler tartisilamaz .
@Ali Güngör Cok tesekkur ediyorum, en cok sizden yorum almak istemistim.
Digerleri alinmasin, hani neden Spec-Alpha kullandilar da bunu kullanmadilar diye kafamda sorum vardi ondan oyle dedim . Herkesin yorumu cok degerli benim icin .
MasterBox kafama yatti benim. S340 cok sade geldi. Spec-Alpha ise PSU saklama bolmesinin olmamasindan ve kablo yonetiminden kaybetti.

Hocam Everest'cisin herhalde.
Aynen "Everest Geyming'e bayılırım, ışıqlı mışıqlı." .

Merhaba, Masterbox ın hangi modelini veya rengini düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…