Normalde Aerocool Aero One Frost ve Corsair VS650 almayı düşünüyordum fakat bu ürün gözüme çarptı sizce kasanın hava akışı kötü sayılır mı? Hem almayı düşündüğüm kasa+PSU'dan daha ucuz hem de Corsair. Ve bir de ışıklarının renkleri değişebiliyor. Sırf renk değişmeme özelliğinden dolayı Aerocool Aero One Frost'tan vazgeçtim şuan.
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kesinlikle alınır. Hava akışı kötü değil. Ön panel mesh olduğu için hava akışı konusunda gayet başarılı bir ürün. Ayrıca malzeme kaliteside çok iyi. Zaten corsair, malzeme kalitesini sorgulamak hata olur.
Kesinlikle alınır. Hava akışı kötü değil. Ön panel mesh olduğu için hava akışı konusunda gayet başarılı bir ürün. Ayrıca malzeme kaliteside çok iyi. Zaten corsair, malzeme kalitesini sorgulamak hata olur.
Corsair bir ürüne çok fazla soru sorulacağını zannetmiyorum Sadece mesh panel yeterli olur mu diye merak etmiştim teşekkürler hepinizin yorumları için.