Herkese merhaba. Bu kasayı kullanıyorum kasanın önden bakıldığında sağdaki kapağını açmak istedim. Bildiğiniz üzere iki tane vida ile arkadan sıkılıyor. Bu vidaları çıkarttım kapağı çektim vidanın olduğu yerlerden geldi ama ön tarafa doğru gelmedi. Acelem olmadığı için çokta zorlamak istemedim tekrar vidaları taktım. Bu kasayı kullanıp kapağı açmaya çalışan oldu mu? Kasanın önüne doğru kapağı tutan yerler mi var? Biraz zorluyor mu açarken? Bilgi verirseniz sevinirim.
Hahaha valla eline sağlık @Ulunay şuan bilgisayarı kapamak istemiyorum gece kapayınca deneyeceğim çok teşekkür ederim. Ve evet ben incehesaptan aldım hazır sistem olarak kontrolcü var.
Teknobiyotik'den PSU'suz olanı almıştım ben de. İçinde kontrolcü çıkmadı, desteğe yazınca çıkması lazım ben bilgi alıp geri dönerim dedi ama bir daha dönmedi. En son ekran kartına bağladım ben de.
Teknobiyotik'den PSU'suz olanı almıştım ben de. İçinde kontrolcü çıkmadı, desteğe yazınca çıkması lazım ben bilgi alıp geri dönerim dedi ama bir daha dönmedi. En son ekran kartına bağladım ben de.
Olabilir, anakartımda "RGB Header" olmadığı için sormuştum ama dönüş alamadım. Ekran kartında olduğu sonradan aklıma geldi, böyle daha iyi oldu benim için.
Olabilir, anakartımda "RGB Header" olmadığı için sormuştum ama dönüş alamadım. Ekran kartında olduğu sonradan aklıma geldi, böyle daha iyi oldu benim için.