B Bleach Picopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 207 27 Ocak 2021 #1 Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Sanırım Corsair VS550 ancak eski kronik sorunlumu yoksa yeni seri mi göremedim, ona göre sipariş vereceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2021
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Sanırım Corsair VS550 ancak eski kronik sorunlumu yoksa yeni seri mi göremedim, ona göre sipariş vereceğim.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2021 #2 Yeni sipariş vereceğin için yeni kasayı göndermeleri gerekiyor, tabii satıcı 2018 öncesi kasaları stok yapmadıysa.
Yeni sipariş vereceğin için yeni kasayı göndermeleri gerekiyor, tabii satıcı 2018 öncesi kasaları stok yapmadıysa.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #3 Yunusemre0101 dedi: Yeni sipariş vereceğin için yeni kasayı göndermeleri gerekiyor, tabii satıcı 2018 öncesi kasaları stok yapmadıysa. Genişletmek için tıkla... Hocam sarı veya gri etiket olayı vardı biliyor musunuz o konu hakkında bir şey?
Yunusemre0101 dedi: Yeni sipariş vereceğin için yeni kasayı göndermeleri gerekiyor, tabii satıcı 2018 öncesi kasaları stok yapmadıysa. Genişletmek için tıkla... Hocam sarı veya gri etiket olayı vardı biliyor musunuz o konu hakkında bir şey?
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2021 #4 airsword19 dedi: Hocam sarı veya gri etiket olayı vardı biliyor musunuz o konu hakkında bir şey? Genişletmek için tıkla... Beyaz olan yeni seri sanırım. Arkadaşlarıma aldırmıştım hepsi beyaz etiketti, 3-4 ay falan oluyor yâni. Sarı etiketlerde CW gibi sorunlar bulunuyor.
airsword19 dedi: Hocam sarı veya gri etiket olayı vardı biliyor musunuz o konu hakkında bir şey? Genişletmek için tıkla... Beyaz olan yeni seri sanırım. Arkadaşlarıma aldırmıştım hepsi beyaz etiketti, 3-4 ay falan oluyor yâni. Sarı etiketlerde CW gibi sorunlar bulunuyor.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #5 Yunusemre0101 dedi: Beyaz olan yeni seri sanırım. Arkadaşlarıma aldırmıştım hepsi beyaz etiketti, 3-4 ay falan oluyor yâni. Sarı etiketlerde CW gibi sorunlar bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bende de beyaz etiket bulunuyor muhtemelen yeni serisi beyaz olan.
Yunusemre0101 dedi: Beyaz olan yeni seri sanırım. Arkadaşlarıma aldırmıştım hepsi beyaz etiketti, 3-4 ay falan oluyor yâni. Sarı etiketlerde CW gibi sorunlar bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bende de beyaz etiket bulunuyor muhtemelen yeni serisi beyaz olan.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2021 #6 airsword19 dedi: Bende de beyaz etiket bulunuyor muhtemelen yeni serisi beyaz olan. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman hocam. Kronik sorunu olmayan seriyi almışsın, iyi günlerde kullan.
airsword19 dedi: Bende de beyaz etiket bulunuyor muhtemelen yeni serisi beyaz olan. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman hocam. Kronik sorunu olmayan seriyi almışsın, iyi günlerde kullan.
B Bleach Picopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 207 27 Ocak 2021 #7 Sitede detay göremedim hangi PSU bu?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 27 Ocak 2021 #8 Sitelerin çoğunda PSU detayını vermiyorlar. Genelde ürünü satın alanların paylaşımları sayesinde PSU modeli öğreniliyor.
Sitelerin çoğunda PSU detayını vermiyorlar. Genelde ürünü satın alanların paylaşımları sayesinde PSU modeli öğreniliyor.