Corsair Carbide Spec Delta Kumanda önerisi

-Jwol-

Hectopat
Herkese merhaba, Corsair Carbide Spec Delta kasam var ve B450M S2H anakartım. Kasanın ön ve arka kapağını açmama rağmen kumandayı bulamadım. Şimdi ışıklar farklı renkten renge yanıyor. Salise de bir değişiyor. Aşağıda ki attığım gibi bilgisayarcıda bu kumandadan bulabilir miyim? Bulsam tam olarak nereye takılıyor?

1603723341321.png

Merhabalar. Aynı olay benim de başıma geldi. Bilgisayarı Vatan'dan almıştım sandım ki bu kontrolcüyü koymamışlar ama iyi bakarsan bulabilirsin. Ben ekran kartının altında bir bölme var oradan çıktı benimkisi. Kasanın içinde bir yerdedir.

Herkese merhaba, Corsair Carbide Spec Delta kasam var ve B450M S2H anakartım. Kasanın ön ve arka kapağını açmama rağmen kumandayı bulamadım. Şimdi ışıklar farklı renkten renge yanıyor. Salise de bir değişiyor. Aşağıda ki attığım gibi bilgisayarcıda bu kumandadan bulabilir miyim? Bulsam tam olarak nereye takılıyor?

Eki Görüntüle 715572
Ana kartının üzerindeki LED_CPU portu ile yazılımla fanları kontrol edebilirsin. Fanları bir RGB çoğaltıcı ile ana karta bağlaman lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı