batuhanefe21 Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #1 Vatan'dan ben hazır sistem aldım fakat Corsair Carbide'ın içinde kumanda göremedim. Sizce Vatan montajını yapmayı unutmuş olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2020
Vatan'dan ben hazır sistem aldım fakat Corsair Carbide'ın içinde kumanda göremedim. Sizce Vatan montajını yapmayı unutmuş olabilir mi?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.467 Makaleler 2 Çözümler 12 19 Mart 2020 #2 Gelen parça kutularının içine bakın yada bilgisayarınız sağ kapağını söküp bakın belki o tarafta bırakmışlardır. İçinde kumanda olması gerekiyor normalde. Artı 0 Eksi
Gelen parça kutularının içine bakın yada bilgisayarınız sağ kapağını söküp bakın belki o tarafta bırakmışlardır. İçinde kumanda olması gerekiyor normalde.
FatabeyTheBest Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2020 #3 Hocam konu açıcaktım bu konuyu gördüm. Kasanın yanında kontrolcüsü var mı? Artı 0 Eksi
KS KS batuhanefe21 Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #4 FatabeyTheBest dedi: Hocam konu açıcaktım bu konuyu gördüm. Kasanın yanında kontrolcüsü var mı? Genişletmek için tıkla... var Artı 0 Eksi
FatabeyTheBest dedi: Hocam konu açıcaktım bu konuyu gördüm. Kasanın yanında kontrolcüsü var mı? Genişletmek için tıkla... var