E Em1RST Megapat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #11 Hüseyin Boz dedi: İçinden çıkan broşürleri okursanız yapabilirsiniz. Ben kendim topladım ilk defa ve hallettim. Zaten hazır sistem alırsanız hepsi takılı gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten takılı geliyormuş da PSU ya takılı geliyormuş ve otomatik full de çalışıp ses yapıyormuş fanlar bunu nasıl düzeltebilirm
Hüseyin Boz dedi: İçinden çıkan broşürleri okursanız yapabilirsiniz. Ben kendim topladım ilk defa ve hallettim. Zaten hazır sistem alırsanız hepsi takılı gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten takılı geliyormuş da PSU ya takılı geliyormuş ve otomatik full de çalışıp ses yapıyormuş fanlar bunu nasıl düzeltebilirm
Hüseyin Boz Decapat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Şubat 2020 #12 Em1RST dedi: Hocam zaten takılı geliyormuş da PSU ya takılı geliyormuş ve otomatik full de çalışıp ses yapıyormuş fanlar bunu nasıl düzeltebilirm Genişletmek için tıkla... Bak böyle anakart uygulaması var çok güzel de kontrol ediliyor dostum İstediğin hızda oluyor.
Em1RST dedi: Hocam zaten takılı geliyormuş da PSU ya takılı geliyormuş ve otomatik full de çalışıp ses yapıyormuş fanlar bunu nasıl düzeltebilirm Genişletmek için tıkla... Bak böyle anakart uygulaması var çok güzel de kontrol ediliyor dostum İstediğin hızda oluyor.
E Em1RST Megapat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #13 Hüseyin Boz dedi: Eki Görüntüle 503505 Bak böyle anakart uygulaması var çok güzel de kontrol ediliyor dostum İstediğin hızda oluyor. Genişletmek için tıkla... MSI kartlarda hangi uygulama var Hüseyin Boz dedi: Eki Görüntüle 503505 Bak böyle anakart uygulaması var çok güzel de kontrol ediliyor dostum İstediğin hızda oluyor. Genişletmek için tıkla... Bide sizin anakart nedir ? Son düzenleme: 20 Şubat 2020
Hüseyin Boz dedi: Eki Görüntüle 503505 Bak böyle anakart uygulaması var çok güzel de kontrol ediliyor dostum İstediğin hızda oluyor. Genişletmek için tıkla... MSI kartlarda hangi uygulama var Hüseyin Boz dedi: Eki Görüntüle 503505 Bak böyle anakart uygulaması var çok güzel de kontrol ediliyor dostum İstediğin hızda oluyor. Genişletmek için tıkla... Bide sizin anakart nedir ?
Hüseyin Boz Decapat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Şubat 2020 #14 Gigabyte B450M-S2H var bende. Acele etmeyin sistem gelince bulursunuz onu da. Bende hiç bir şey bilmiyordum her şeyi çözdüm.
Gigabyte B450M-S2H var bende. Acele etmeyin sistem gelince bulursunuz onu da. Bende hiç bir şey bilmiyordum her şeyi çözdüm.
44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 21 Şubat 2020 #15 Hüseyin Boz dedi: Gigabyte B450M-S2H var bende. Acele etmeyin sistem gelince bulursunuz onu da. Bende hiç bir şey bilmiyordum her şeyi çözdüm. Genişletmek için tıkla... program adı nedir?
Hüseyin Boz dedi: Gigabyte B450M-S2H var bende. Acele etmeyin sistem gelince bulursunuz onu da. Bende hiç bir şey bilmiyordum her şeyi çözdüm. Genişletmek için tıkla... program adı nedir?
Goygoyageldim Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 72 21 Şubat 2020 #16 Hüseyin Boz dedi: Gigabyte B450M-S2H var bende. Acele etmeyin sistem gelince bulursunuz onu da. Bende hiç bir şey bilmiyordum her şeyi çözdüm. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı anakart ve kasa kullanıyorum, ön fanları anakartta nereye taktınız?
Hüseyin Boz dedi: Gigabyte B450M-S2H var bende. Acele etmeyin sistem gelince bulursunuz onu da. Bende hiç bir şey bilmiyordum her şeyi çözdüm. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı anakart ve kasa kullanıyorum, ön fanları anakartta nereye taktınız?
Hüseyin Boz Decapat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 2 22 Şubat 2020 #17 Goygoyageldim dedi: Ben de aynı anakart ve kasa kullanıyorum, ön fanları anakartta nereye taktınız? Genişletmek için tıkla... Anakartta 1 tane giriş var zaten. Ön 3 + arka 1 taneyi çoklayıcı ile kasaya taktım. 44Nihat07 dedi: program adı nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart sitesinden indirmiştim. Gigabyte App.
Goygoyageldim dedi: Ben de aynı anakart ve kasa kullanıyorum, ön fanları anakartta nereye taktınız? Genişletmek için tıkla... Anakartta 1 tane giriş var zaten. Ön 3 + arka 1 taneyi çoklayıcı ile kasaya taktım. 44Nihat07 dedi: program adı nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart sitesinden indirmiştim. Gigabyte App.