KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 6 Kasım 2019 #11 recepcaliskan dedi: o kadar anlamıyorum açıkcası bağlama vb. Başka türlü mümkün değil anladığım kadarıyla. Öndeki 3ü çalışıyor renklerinide değiştirdimde içinde bulunan arka tarafdakinde ışık yok Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla egzoz fanda RGB bulunmuyor.
recepcaliskan dedi: o kadar anlamıyorum açıkcası bağlama vb. Başka türlü mümkün değil anladığım kadarıyla. Öndeki 3ü çalışıyor renklerinide değiştirdimde içinde bulunan arka tarafdakinde ışık yok Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla egzoz fanda RGB bulunmuyor.
A Arthas17 Hectopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #12 KuoNN dedi: Benim aldığımda çıkmadı. Sadece Splitter var. Hangi siteden aldınız, İtopya mı ? Genişletmek için tıkla... Siz itopya'yadan mı aldınız
KuoNN dedi: Benim aldığımda çıkmadı. Sadece Splitter var. Hangi siteden aldınız, İtopya mı ? Genişletmek için tıkla... Siz itopya'yadan mı aldınız
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 10 Kasım 2019 #13 @Arthas17 evet.