B bilal3092 Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 20 22 Ekim 2019 #1 Ben de başlıkta belirttiğim kasa mevcut. Acaba RGB kontrolü için kumanda var mıdır? Not: İçinde kontrol etmek için bir kumanda mevcut fakat ayrı bir kumanda olmasını istiyorum elimde.
Ben de başlıkta belirttiğim kasa mevcut. Acaba RGB kontrolü için kumanda var mıdır? Not: İçinde kontrol etmek için bir kumanda mevcut fakat ayrı bir kumanda olmasını istiyorum elimde.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 22 Ekim 2019 #2 IR (kızılötesi) başlığı yoksa kumanda desteği yoktur.
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 22 Ekim 2019 #3 Telefonunuzda kızılötesi varsa led rgb remote programıyla kullanabilirsiniz. Xiaomi'lerin çoğunda oluyor. Kumanda için: Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11 Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Telefonunuzda kızılötesi varsa led rgb remote programıyla kullanabilirsiniz. Xiaomi'lerin çoğunda oluyor. Kumanda için: Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11 Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 22 Ekim 2019 #4 RGB'leri bilgisayar ile yönetmek de mümkün. Anakartınız nedir?
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.933 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 23 Ekim 2019 #5 Anakartınızda RGB desteği varsa yazılım ile kontrol edebilirsiniz.
B bilal3092 Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 20 23 Ekim 2019 #6 TheJOK3R dedi: RGB'leri bilgisayar ile yönetmek de mümkün. Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Akerfeldt dedi: Anakartınızda RGB desteği varsa yazılım ile kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anakartım Asus Prime B450M-K. İnternette yanlış okumadıysam RGB kontrolü yok diye biliyorum. Silinen üye dedi: Telefonunuzda kızılötesi varsa led rgb remote programıyla kullanabilirsiniz. Xiaomi'lerin çoğunda oluyor. Kumanda için: Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11 Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Bende Xiaomi Redmi Note 5 var hocam. Eve geçince deneyeceğim programı.
TheJOK3R dedi: RGB'leri bilgisayar ile yönetmek de mümkün. Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Akerfeldt dedi: Anakartınızda RGB desteği varsa yazılım ile kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anakartım Asus Prime B450M-K. İnternette yanlış okumadıysam RGB kontrolü yok diye biliyorum. Silinen üye dedi: Telefonunuzda kızılötesi varsa led rgb remote programıyla kullanabilirsiniz. Xiaomi'lerin çoğunda oluyor. Kumanda için: Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11 Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Bende Xiaomi Redmi Note 5 var hocam. Eve geçince deneyeceğim programı.
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 23 Ekim 2019 #7 bilal3092 dedi: Anakartım Asus Prime B450M-K. İnternette yanlış okumadıysam RGB kontrolü yok diye biliyorum. Bende Xiaomi Redmi Note 5 var hocam. Eve geçince deneyeceğim programı. Genişletmek için tıkla... Evet RGB kontrolü yok.
bilal3092 dedi: Anakartım Asus Prime B450M-K. İnternette yanlış okumadıysam RGB kontrolü yok diye biliyorum. Bende Xiaomi Redmi Note 5 var hocam. Eve geçince deneyeceğim programı. Genişletmek için tıkla... Evet RGB kontrolü yok.