Ben belki elinde vardır değiştireyim mi diye soruyondur diye söyledim, elinde olsaydı değiştirmene çok gerek yok diyecektim. Fakat madem elinde yok @Hamza Ensar Sağlam ın önerdiği ürünler işini görecektir. Yine de mevcut kullandığın kasayı söylersen belki o kasa da idare edecek bir kasadır, sadece PSU alman işini görebilir.
Ben belki elinde vardır değiştireyim mi diye soruyondur diye söyledim, elinde olsaydı değiştirmene çok gerek yok diyecektim. Fakat madem elinde yok @Hamza Ensar Sağlam ın önerdiği ürünler işini görecektir. Yine de mevcut kullandığın kasayı söylersen belki o kasa da idare edecek bir kasadır, sadece PSU alman işini görebilir.
Gametech Xcoler Mesh 4x120mm Rainbow M.ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gametech Colder Rainbow 4x120 MM Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.