Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 17 30 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Corsair Carbon Spec Delta adlı kasaya sahibim fakat iCUE yazılımından fanları kontrol edemiyorum. Eskiden RGB Fusion denemiştim fakat o da olmamıştı. Tekrar denersem çalışır mı, tam olarak neleri kontrol edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Merhaba, Corsair Carbon Spec Delta adlı kasaya sahibim fakat iCUE yazılımından fanları kontrol edemiyorum. Eskiden RGB Fusion denemiştim fakat o da olmamıştı. Tekrar denersem çalışır mı, tam olarak neleri kontrol edebilirim?
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 30 Mayıs 2021 #2 SP120 PRO'dan çıkan kablolar sadece kontrolcüye girmiyor mu? Direkt anakarta takılabiliyor mu?
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 17 30 Mayıs 2021 #3 Buna bakmadım ama kasada bir kontrolcü varmış. Konu kapatılabilir.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 30 Mayıs 2021 #4 Devolve dedi: Buna bakmadım ama kasada bir kontrolcü varmış. Konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Fanları kontrolcüye bağlayacaksınız. Kontrolcüyü de USB ile anakarta bağlayacaksınız. Daha sonra iCUE programı ile kontrol edebilirsiniz.
Devolve dedi: Buna bakmadım ama kasada bir kontrolcü varmış. Konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Fanları kontrolcüye bağlayacaksınız. Kontrolcüyü de USB ile anakarta bağlayacaksınız. Daha sonra iCUE programı ile kontrol edebilirsiniz.